Ultima oră
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar
Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani” Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani”
Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia” Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia”
Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX
ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj

VIDEO | Înfrângeri pe bandă rulantă pentru U. Craiova! Oltenii, prestaţie slabă în repriza a doua cu FC Botoşani şi un nou eşec

CS Universitatea Craiova Publicat pe 1 aug 2021
mail-share icon Email

 

Universitatea Craiova a fost învinsă, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (0-1), de FC Botoşani, în etapa a III-a a Ligii I. Acesta este al treilea meci la rând fără victorie pentru gazde, după 1-4, cu FCSB, în etapa a II-a, şi după 0-0, cu FC Laci, în Conference League.

Au marcat: Gustavo '40 / Ongenda '49, Enriko Papa '53.

  • 1-0, min. 40: După o pasă lungă primită de la Mateiu, Gustavo a pătruns în careu pe partea dreaptă, a driblat un adversar şi a înscris cu un şut la colţul lung, de la circa zece metri;
  • 1-1, min. 45: Ongenda a marcat cu un şut de la 10-11 metri, după o frumoasă combinaţie colectivă a jucătorilor oaspeţi;
  • 1-2, min. 53: După o centarre dintr-o lovitură liberă de pe partea stângă, Şeroni a recentrat cu capul de pe dreapta pe partea opusă, iar Enrico Papa a marcat din foarfecă.

Au evoluat următoarele echipe: 

  • Universitatea: Lazar - Vlădoiu, Bălaşa (Fedele '63), Constantin, Bancu - Vînă (Cîmpanu '53), Nistor, Mateiu (Screciu '53) - Gustavo, Koljici, Baiaram (Ofosu '55). Antrenor Laurenţiu Reghecampf;
  • FC Botoşani: Pap - Braun, Racoviţan, Şeroni, Ţigănaşu - Chindriş, Edjouma - Papa, Ongenda (Patache '90+2), E. Florescu (Fili '85) - M. Roman (Sila '69). Antrenor Marius Croitoru.

U Craiova – FC Botoşani 1-2 (Gustavo 40 / Ongenda 49, Papa 54)  

Echipele de start:

  • U. Craiova: Lazar - Vlădoiu, Bălaşa, Constantin, Bancu - Vînă, Mateiu, Nistor - Gustavo, Koljic, Baiaram
    Rezerve: Pigliacelli, Mitran, Vătăjelu, Căpăţînă, Screciu, Cîmpanu, Markovic, Fedele, Ofosu
    Antrenor: Laurenţiu Reghecampf
  • FC Botoşani: Pap - Braun, Racoviţan, Şeroni, Ţigănaşu - Chindriş, Edjouma - Papa, Ongenda, Florescu – Roman
    Rezerve: Contra, D. Croitoru, Dragu, Fili, Kage, Patache, Petkovski, Remacle, Sila
    Antrenor: Marius Croitoru

Min. 90+6: Final de meci la Craiova.

Min. 90+1: Koljic reia bine cu capul din careu, din plonjon, Pap are un reflex incredibil, deviază în transversală după care colegii lui resping de pe linia porţii.

Min. 90: Încă o fază fixă pentru U. Craiova, dar din care nu iese nici acum nimic. Gustavo trage de la 25 de metri, Pap scoate în lateral.

Min. 80: Jocul gazdelor nu se mai leagă deloc, sunt probleme mari pe faza de construcţie. Echipa lui Croitoru începe să tragă de timp.

Min. 73: Fază fixă pentru U. Craiova. Fedele trimite slab, în out de margine.

Min. 69: Jocul Craiovei nu se mai leagă, iar fanii încep să huiduie. În repriza a doua încep să cânte şi ultraşii gazdelor, în prima nu au făcut-o. Au protestat pentru eliminarea din Conference League.

Min. 66: Şansă uriaşă a lui Gustavo! Îl driblează pe portarul Pap, dar se închide într-un unghi dificil şi trimite pe lângă.

Min. 55: Reghecampf schimbă: intră Ofosu, iese Baiaram. 

Min. 53: GOOOL FC Botoşani! Papa marchează din foarfecă. Roman bate o lovitură liberă, Chindriş prelungeşte cu capul iar Papa înscrie cu o execuţie de efect.

Min. 49: GOOOL FC Botoşani! Ongenda marchează din careu, după o serie de pase a colegilor săi. Apărarea oltenilor, depăşită.

Min. 47: FC Botoşani începe repriza a doua în atac. Marius Constantin vede un galben, pentru fault.

Min. 46: Începe repriza a doua. 

Min. 45+3: Final de primă parte. 

Min. 43: Mateiu trage din prima de la marginea careului, Pap reţine fără probleme.

Min. 40: GOOOL U. Craiova! Gustavo marchează cu un şut din careu, din pasa superbă lui Mateiu, după ce îl întoarce pe Şeroni.

Min. 35: Meciul se mai echilibrează, FC Botoşani începe să pună şi ea probleme în atac. În special prin jucătorii tehnici şi cei cu viteză.

Min. 28: Marius Croitoru vede cartonaşul galben după mai multe proteste.

Min. 22: Intrare urâtă a lui Vlădoiu asupra lui Edjouma, prin alunecare din spate. Vede cartonaşul galben.

Min. 18: Gustavo trage din careu, din unghi, balonul se duce puţin pe lângă poartă. Mai multe faulturi fac ca momentele de tensiune să se amplifice.

Min. 12: Vînă are o intervenţie urâtă la Edjouma şi primeşte şi el galben.

Min. 11: Prima şansă notabilă pentru oaspeţi. Roman face o cursă bună, dar în cele din urmă Vlădoiu intervine şi rezolvă situaţia.

Min. 9: Nici această partidă dintre U. Craiova şi Botoşani nu e lipsită de nervi. Jucătorii se iau la harţă după o intrare urâtă a lui Bălaşa la Ongenda. Cei doi văd cartonaşul galben.

Min. 7: Nistor centrează, Koljic reia cu capul puţin peste poarta lui Pap.

Min. 6: FC Botoşani se apără cu întreg efectivul în propria jumătate. Universitatea Craiova încearcă să ”spargă barajul” apărării cu pase sau centrări către Koljic.

Min. 3: Oltenii încep mai bine şi au posesia. Moldovenii se apără. 

Min.1: Începe partida! 


Fără dubii, oltenii sunt jos la capitolul moral. Pe lângă eliminarea din dubla cu Laci, au cedat la scor în runda trecută a campionatului, 1-4 în faţa rivalilor de la FCSB. În plus, nici prima etapă nu a fost una prea convingătoare, pentru că Universitatea Craiova a câştigat greu cu FC Argeş, cu 1-0.

Vom face o analiză pentru meciul următor. Trebuie să fac un nucleu, să fac o echipă care luptă şi aleargă, şi încearcă să facă lucrurile mai bune pentru meciul următor.

Cu public poate era mai bine, pentru că fanii te ajută în anumite momente. Sperăm acum să aducem jucătorii la momente mai bune. Încerc să fac jucătorii să înţeleagă acum că s-a terminat. I-am strâns la finalul meciului şi le-am zis că trebuie să mergem mai departe”, spunea Reghecampf după meciul Craiovei cu Laci.

FC Botoşani are un start mai bun de campionat, cu un egal şi o victorie. În prima etapă a făcut 0-0 cu FCSB, după care a învins FC Voluntari cu 1-0.

Ultimul meci dintre Universitatea Craiova şi FC Botoşani s-a jucat în returul play-off-ului din sezonul trecut, când partida de pe ”Ion Oblemenco” s-a terminat cu victoria moldovenilor, 3-2. A fost un meci cu scandal, cu vorbe grele pe teren dar şi în afara lui. Au fost şi trei eliminaţi, doi de la olteni, unul de la FC Botoşani.

Echipele probabile:

U. Craiova: Lazar – Vlădoiu, Găman, Constantin, Vătăjelu – Nistor, Screciu, Bic – Gustavo, Koljic, Bancu.

FC Botoşani: Pap – Braun, Racovitan, Şeroni, Ţigănaşu – Ongenda, Edjouma, Papa – Kage, Sila, Fili.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri