VIDEO | INTER CÂȘTIGĂ CU EMOȚII LA CODAȘA BRESCIA. SLOVACUL SKRINIAR A COMPLICAT MECIUL DUPĂ CE A MARCAT ÎN PROPRIA POARTĂ - LOOKSPORT
Skip to content
Ligue 1 Serie A Video

VIDEO | INTER CÂȘTIGĂ CU EMOȚII LA CODAȘA BRESCIA. SLOVACUL SKRINIAR A COMPLICAT MECIUL DUPĂ CE A MARCAT ÎN PROPRIA POARTĂ

Inter s-a impus greu la Brescia, 2-1, într-un meci din etapa a 10-a a primei ligi italiene. În direct pe Look Sport 2, Martinez a deschis scorul din minutul 23, iar Lukaku a majorat diferența în minutul 63. Dar cum 2-0 poate fi cel mai periculos scor, Inter și-a complicat viața pe terenul Bresciei.

Slovacul Skriniar a trimis în propria poartă, în minutul 76, iar ultimul sfert de oră a fost dificil pentru echipa lui Antonio Conte. Totuși, Inter a supraviețuit atacurilor gazdelor și a plecat cu toate punctele de la Brescia. Grație acestui succes, Inter este acum lider cu 25 de puncte, cu două mai mult decât Juventus, însă campionii en-titre au un meci mai puțin și ar putea să revină pe primul loc în cazul unui succes cu Genoa.

De cealaltă parte, Brescia se afundă tot mai mult în subsolul clasamentului. „Rândunelele” sunt pe locul 18, retrogradabil, și au adunat abia 7 puncte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Intră să vezi ce meciuri sunt pentru tine