Ultima oră
Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare
Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul
Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”

Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”
Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona” Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona”

VIDEO | Inter – Milan 2-1, în sferturile Cupei Italiei. Tătăruşanu, cel mai bun jucător al Milanului. Inter a dat lovitura în minutul 90+7

Stranieri Publicat de Andrei Ionascu pe 26 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/19929480/7/milan-inter-2.jpg

Inter Milano s-a calificat în semifinalele Cupei Italiei, după o victorie dramatică împotriva rivalei AC Milan, scor 2-1, în direct şi în exclusivitate pe Look Sport+. Portarul Ciprian Tătăruşanu a fost cel mai bun jucător al Milanului, reuşind mai multe parade salvatoare. 'Nerazzurri' au înscris golul victoriei în minutul 90+7.

Inter a dominat meciul cu Milan, iar statistica este elocventă. Raportul ocaziilor de gol a fost 26-4 pentru Inter, iar cel al şuturilor pe poartă a fost 14-1. Echipa pregătită de către Antonio Conte a avut o posesie a mingii de 68%.

Zlatan Ibrahimovic a fost ‘înger şi demon’ pentru AC Milan. Suedezul a deschis scorul în minutul 31, apoi a fost eliminat în minutul 58. Ibrahimovic s-a remarcat şi printr-un conflict cu Romelu Lukaku pe finalul primei reprize.

Ciprian Tătăruşanu a avut mai multe intervenţii excelente atât în prima repriză, dar mai ales în actul secund, când s-a jucat la o singură poartă. Portarul român a fost învins doar din penalty şi din lovitură liberă.

Romelu Lukaku a egalat în minutul 71, după o lovitură de la 11 metri obţinută de către Rafael Leao.

S-au acordat 10 minute de prelungire pentru repriza a doua, în condiţiile în care arbitrul de centru Paolo Valeri s-a accidentat şi a fost înlocuit cu rezerva Daniele Chiffi.

Christian Eriksen a reuşit golul calificării pentru Inter în minutul 90+7. Mijlocaşul danez a şutat impecabil din lovitură liberă, de la marginea careului, fără speranţe pentru Tătăruşanu.

Calificare meritată pentru Inter Milano, care va juca în semifinalele Cupei Italiei împotriva învingătoarei din partida Juventus – Spal, programată miercuri, de la ora 21:45, în exclusivitate pe Look Sport+.


Min. 90+10: S-a încheiat meciul Inter - Milan 2-1

Min. 90+7: GOL pentru Inter! 2-1! Christian Eriksen a şutat impecabil din lovitură liberă de la marginea careului. Tătăruşanu n-a avut ce să facă!

Min. 90: Au fost acordate 10 minute de prelungire pentru repriza a doua!

Min. 90: Tătăruşanu o ţine pe Milan în viaţă în acest sfert de finală din Cupa Italiei! Portarul român a avut o intervenţie miraculoasă la mingea reluată de Lukaku din câţiva metri.

Min. 89: Intervenţie excelentă a lui Tătăruşanu! Lautaro Martinez a scăpat singur spre poartă, dar portarul român a respins mingea.

Min. 83: Ocazie pentru Inter! Hakimi a şutat din careu, dar Tătăruşanu a reţinut mingea.

Min. 74: Situaţie inedită! Arbitrul Valeri s-a accidentat şi a fost înlocuit cu rezerva Chiffi.

Min. 71: GOL pentru Inter! 1-1! Lukaku a transformat un penalty obţinut de către Leao.

Min. 60: Schimbare la Milan! Iese Brahim Diaz, intră Ante Rebic.

Min. 59: Cartonaş roşu pentru Ibrahimovic, care a primit al doilea avertisment după un fault la centrul terenului.

Min. 50: Ocazie pentru Inter! Hakimi a şutat puternic din banda dreapta, iar Ciprian Tătăruşanu a respins mingea în corner.

Min. 49: Ocazie pentru Inter! Kolarov a trimis pe poartă din lovitură liberă, iar Tătăruşanu a respins mingea în corner.

Min. 46: A început repriza a doua! Schimbare la Inter: a ieşit Darmian, a intrat Hakimi.

Min. 45+1: S-a încheiat prima repriză! Inter - Milan 0-1

Inter a dominat jocul, dar a irosit câteva ocazii bune. AC Milan a înscris la singurul şut pe poartă.

Min. 45: Lukaku şi Ibrahimovic au intrat în conflict şi au fost avertizaţi de către arbitru cu cartonaşul galben.

Min. 32: GOL pentru AC Milan! 0-1! A înscris Zlatan Ibrahimovic, cu un şut la colţul lung, din careu.

Min. 27: Încă o intervenţie excelentă a lui Tătăruşanu! Perisic a driblat un adversar, a intrat în careu şi a şutat spre colţul lung, dar portarul român a avut un reflex remarcabil.

Min. 25: Ocazie mare pentru Inter! Lukaku a primit mingea la marginea careului şi a şutat pe jos, dar Tătăruşanu a avut o intervenţie foarte bună, cu piciorul.

Min. 17: Intervenţie bună a lui Tătăruşanu, care a ieşit bine pentru a reţine o minge trimisă în careu de către Skriniar.

UPDATE 21:45 A început meciul!

UPDATE 20:50 Iată echipele de start. Portarul Ciprian Tătăruşanu este titular la Milan.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/19929480/2/milan-inter.jpg


Milan are ascendentul ultimei victorii, 2-1 în campionat, însă lupta în Serie A e deschisă, la fel cum meciul de marţi nu are o favorită. Ambele echipe au câteva probleme de lot înaintea confruntării directe. Astfel, Conte nu îi va putea folosi pe  D'Ambrosio şi Vecino, ambii fiind accidentaţi la genunchi.

 
Milan stă chiar mai rău la acest capitol. Bennacer, Gabia şi Kalulu. În plus, vor lipsi Hakan Calhanoglu şiTheo Hernandez, amândoi testaţi pozitiv cu noul cornavirus. 
 
Inter şi Milan se vor înfrunta marţi, de la ora 21.45, pe „Giuseppe Meazza”, în sferturile de finală ale Cupei Italiei. În România, partida va fi transmisă în direct şi în exclusivitate de Look Sport+.
 
Posturile Look Sport vor transmite toate cele patru meciuri din sferturile Cupei Italiei după următorul program:
 
Miercuri

18:45 - Cupa Italiei - Atalanta-Lazio - Look Sport+

21:45 - Cupa Italiei - Juventus-Spal - Look Sport+

Joi

22:00 - Cupa Italiei - Napoli-Spezia - Look Sport

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele