Ultima oră
Tony obţine un succes crucial pentru Poli Iaşi. ”Am fost mai buni, am avut mai multe ocazii” Tony obţine un succes crucial pentru Poli Iaşi. ”Am fost mai buni, am avut mai multe ocazii”
Garbine Muguruza şi-a anunţat retragerea din activitate: “Povestea mea în acest sport a fost fantastică” Garbine Muguruza şi-a anunţat retragerea din activitate: “Povestea mea în acest sport a fost fantastică”
Vocile drumului către EURO 2024, premiate de APS. Emil Grădinescu şi Costi Mocanu, copleşiţi de emoţie Vocile drumului către EURO 2024, premiate de APS. Emil Grădinescu şi Costi Mocanu, copleşiţi de emoţie
Dan Petrescu schimbă radical lotul lui CFR la vară. Nume grele vor fi OUT Dan Petrescu schimbă radical lotul lui CFR la vară. Nume grele vor fi OUT
VIDEO | FCU Craiova - Dinamo 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | FCU Craiova - Dinamo 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
China, în centrul unui scandal de dopaj la nataţie China, în centrul unui scandal de dopaj la nataţie

VIDEO | Inter Milano, eliminată dramatic din cupele europene! Lukaku şi Lautaro Martinez i-au 'îngropat' pe 'Nerazzurri'. Ratări uriaşe în meciul cu Şahtior

Champions League Publicat de Andrei Ionascu pe 10 dec 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/19645451/9/lautaro.jpg

Inter Milano a fost eliminată din cupele europene, în condiţiile în care a încheiat pe ultimul loc în Grupa B din Liga Campionilor. În meciul decisiv, echipa italiană a remizat pe teren propriu cu Şahtior Doneţk, scor 0-0. 'Nerazzurri' au ratat mai multe ocazii clare de gol, în direct pe Look Sport.

La Milano, Inter şi-a creat 21 de ocazii de gol cu Şahtior, dar a trimis doar patru şuturi pe poartă. Atacanţii Lautaro Martinez şi Romelu Lukaku au prins o zi slabă.

În minutul 7, Lautaro Martinez putea să deschidă scorul, dar şutul argentinianului a lovit bara transversală.

În minutul 23, Stefan De Vrij a fost aproape de gol, în urma unui corner. Apărarea Şahtiorului a intervenit in extremis.

În minutul 41, Lautaro Martinez a avut încă o şansă clară de gol, dar mingea trimisă cu capul a fost reţinută de către portarul Trubin.

În minutul 53, Romelu Lukaku a plasat mingea cu capul către colţul drept al porţii, dar portarul Trubin a intervenit perfect.

Şahtior putea să dea lovitura în minutul 64, prin Tete, care a şutat în forţă de la marginea careului. Mingea a ajuns apoi la Maycon, care a şutat peste poartă din poziţie ideală.

Finalul de meci a fost extrem de tensionat. Arbitrul a lăsat 8 minute de prelungiri. Alexis Sanchez şi Christian Eriksen puteau să aducă victoria pentru echipa antrenată de către Antonio Conte, dar au ratat.

Inter Milano a strâns doar 6 puncte în Grupa B şi n-a reuşit să se califice nici măcar în play-off-ul Europa League, unde merge Şahtior. Real Madrid şi Gladbach s-au clasat pe primele două poziţii şi merg în optimile Ligii Campionilor.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/19645451/10/clasament-inter.jpg

Sursa foto: Twitter Inter

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri