Ultima oră
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”
VIDEO | ”Reacţia era pe măsură”. S-a implicat Dan Petrescu la meciul cu Farul? Francisc Dican a explicat situaţia VIDEO | ”Reacţia era pe măsură”. S-a implicat Dan Petrescu la meciul cu Farul? Francisc Dican a explicat situaţia
”Am avut foarte multe accidentări la juniori, dar Mister mi-a dat încredere”. Ionuţ Cojocaru, noua descoperire a lui Gică Hagi ”Am avut foarte multe accidentări la juniori, dar Mister mi-a dat încredere”. Ionuţ Cojocaru, noua descoperire a lui Gică Hagi
VIDEO | Mario Camora, discurs fără menajamente. ”Ne facem cu toţii de ruşine” VIDEO | Mario Camora, discurs fără menajamente. ”Ne facem cu toţii de ruşine”
VIDEO | Farul - CFR Cluj 5-1. Dobrogenii fac recital în duelul ultimelor campioane VIDEO | Farul - CFR Cluj 5-1. Dobrogenii fac recital în duelul ultimelor campioane
CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A la feminin CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A la feminin

VIDEO | INTER PIERDE ACASĂ CU REZERVELE BARCELONEI ŞI RATEAZĂ CALIFICAREA ÎN OPTIMILE UEFA CHAMPIONS LEAGUE. REZULTATELE SERII

Uncategorized Publicat pe 11 dec 2019
mail-share icon Email

Inter a ratat şansa de a se califica în optimile UEFA Champions League, după ce a pierdut pe teren propriu cu Barcelona, 1-2. Meciul a contat pentru grupa F şi a fost transmis în direct de Look Plus.

Fără Messi şi cu o mulţime de rezerve, Barcelona părea victima perfectă la Milano. N-a fost deloc aşa, iar Perez a deschis scorul în minutul 23 în faţa unei asistenţe siderate. Inter a luat-o de la capăt şi a început goana după goluri, iar eforturile italienilor au fost răsplătite cu un minut înainte de final, când Lukaku a restabilit egalitatea.

Echipa lui Antonio Conte a forţat victoria în repriza secundă, a şi înscris de două ori prin Martinez şi Lukaku, dar ambele goluri au fost anulate pe motiv de ofsaid. Şi pentru că un necaz nu vine niciodată singur, puştiul de 17 ani al catalanilor, Anssumane Fati, a lovit decisiv cu 3 minute înainte de final, iar rezervele Barcelonei au plecat din Italia cu toate punctele puse în joc.

În celălalt meci al grupei, Borussia Dortmund s-a impus greu în faţa Slaviei Praga, 2-1, suficient pentru a se califica mai departe. În direct pe Look Sport 2, gazdele au deschis scorul încă din minutul 10, prin Sancho. Cehii, la care Nicolae Stanciu a fost integralist, au egalat cu două minute înainte finalul primei reprize, graţie reuşitei lui Soucek.

Puşi într-o situaţie delicată, nemţii au atacat în valuri, iar Brandt a marcat golul decisiv în minutul 61. Eliminarea lui Weigl (minutul 77) le-a dat ceva emoţii celor de la Dortmund, însă Slavia nu a mai reuşit să revină. S-a terminat 2-1 şi Borussia Dortmund se califică de pe locul secund, alături de liderul Barcelona, în timp ce Inter va juca în 16-imile Europa League.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38106/19232116/2/clas-2-1.jpg

În direct pe Look Sport, Liverpool s-a impus la Salzburg, 2-0, într-un meci din cadrul grupei E a UEFA Champions League.

Liverpool avea nevoie de o remiză pentru a se califica în optimile UEFA Champions League. Campionii au avut de înfruntat pe Salzburg, o echipă care le-a dat mari emoţii în tur, când a revenit de la 0-3, iar englezii au câştigat foarte greu, 4-3. Paradoxal, echipa lui Jurgen Klopp a avut o misiune mai simplă în Austria, reuşind să se impună la final cu 2-0.

Austriecii au ratat câteva ocazii în debut, când Alisson a avut câteva intervenţii importante, însă Liverpool a pus treptat stăpânire pe joc şi a marcat de două ori. Ambele reuşite au venit în repriza secunde. În minutul 57, Keita, fost la Salzburg, a deschis scorul, iar Salah a stabilit deznodământul partidei doar un minut mai târziu.

Napoli s-a impus fără emoţii, pe teren propriu, 4-0 cu Genk, într-un meci care a contat pentru Grupa E din UEFA Champions League. Partida a fost transmisă în direct de Look Plus.

Atacantul polonez Arkadiusz Milik a reuşit un hat-trick (minutele 3, 26 şi 38), iar Mertens şi-a trecut numele pe lista marcatorilor în minutul 75, când a transformat un penalty. Ianis Hagi a fost rezervă la Genk şi a intrat pe teren abia în minutul 72, în locul lui Ito.

Liverpool şi Napoli se califică în optimile UEFA Champions League, iar Salzburg în 16-imile Europa League. Genk este ultima şi este eliminată din Europa.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38106/19232116/1/clas-5.jpg

Surpriză la Amsterdam, în grupa H, acolo unde Ajax a pierdut meciul cu Valencia, 0-1, rezultat care a eliminat-o din UEFA Champions League. În direct pe Look Sport, spaniolii au înscris unicul gol al meciului în minutul 24, când Rodrigo l-a învins pe Onana. „Lăncierii” au atacat cu toate liniile, dar defensiva ibericilor a rezistat până la final. Valencia a terminat în 10, după ce Gabriel a fost eliminat în minutele suplimentare, dar merge mai departe în optimile UEFA Champions League. La olandezi, Răzvan Marin a fost rezervă neutilizată.

În celălalt meci al grupei, Chelsea a trecut de Lille, 2-1. Golurile londonezilor au fost reuşite de Abraham şi Azpilicueta, în minutele 19 şi 35, iar pentru oaspeţi a marcat Remy, în minutul 78.

Chelsea şi Valencia merg mai departe din această grupă în optimile YEFA Champions League, în timp ce Ajax va evolua în 16-imile Europa League.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38106/19232116/4/clas-3-1.jpg

Favoritele grupei G, Lyon şi Lepizig au remizat în Franţa, 2-2 şi se se califică amândouă în optimile UEFA Champions League. Forsberg şi Werner au marcat pentru nemţi în prima repriză, în minutele 9, respectiv 33 (penalty), dar repriza secundă le-a aparţinut francezilor. Aouar, la 5 minute de la reluare,a marcat un gol magnific, iar Depay a făcut 2-2 în minutul 82 şi a adus bucuria la Lyon. La francezi, Ciprian Tătăruşanu a fost rezervă, însă a privit tot meciul de pe bancă.

În celălalt meci al grupei, Benfica Lisabona s-a impus pe teren propriu cu Zenit Sankt Petersburg, 3-0. La pauză, scorul a fost alb, iar ruşii erau calificaţi în optimile UEFA Champions League, profitând de rezultatul din Franţa, unde Leipzig conducea cu 2-0. Totul s-a schimbat pe ambele stadioane în repriza secundă, iar echipa din Sankt Petresburg este eliminată din Europa. La Lisabona, gazdele au marcat de trei ori după pauză, iar ruşii au rămas în 10 din minutul 56, când Santos a făcut un henţ în careu şi a văzut al doilea cartonaş galben. Golurile lui Cervi (minutul 47) şi Pizzi (58- penalty) şi autogolul lui Azmoun (79) au stabilit deznodământul partidei şi o duc pe Benfica în 16-imile Europa League.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38106/19232116/5/clas5.jpg
mail-share icon Email
viewscnt

Uncategorized

Ultimele articole Toate articolele