Ultima oră
Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid
Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc” Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc”
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins

VIDEO | Inter - Roma 3-1. „Nerazzurrii” mai bifează o victorie şi îi trimit pe romani în Europa Conference League

Serie A Publicat pe 12 mai 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/20182434/1/inter-2.jpg
Inter s-a impus pe teren propriu, cu scorul de 3-1 în faţa Romei, într-un meci din etapa a 36-a din Serie A.
 
Noua campioană a Italiei a „lovit” repede, profitând de o nesincronizare a defensivei romane. Brozovic a fost autorul reuşitei, profitând de serviciul excelent oferit de Darmian, în minutul 11. Zece minute mai târziu, gazdele au marcat din nou. Vecino a dus scorul la 2-0, după un assist de la Lukaku.
 
Roma a reacţionat, iar din minutul 31 a revenit în joc, graţie execuţiei lui Mkhitaryan. Oaspeţii au încercat în continuare să pună presiune şi să revină pe tabelă, însă de marcat au marcat tot campionii.
 
Hakimi l-a văzut bine în în minutele suplimentare pe Romelu Lukaku, iar atacantul belgian a avut de îndeplinit o simplă formalitate şi a stabilit scorul final, Inter - Roma 3-1. 
 
Inter face după acest succes 88 de puncte şi e lider detaşat şi campioana Italiei, ediţia 2020-2021. În schimb, Roma rămâne cu 58 de puncte şi e abia a şaptea în clasament, astfel că nu mai poate spera decât să evolueze în Europa Conference League.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele