Ultima oră
Deian Sorescu a spus lucrurilor pe nume: ”E cel mai ruşinos meci de până acum!” Deian Sorescu a spus lucrurilor pe nume: ”E cel mai ruşinos meci de până acum!”
BREAKING NEWS | Khabib Nurmagomedov şi-a anunţat retragerea după victoria cu Gaethje! "Să spuneţi că sunt cel mai bun din lume!" Reacţia starului din UFC după ultimul său meci BREAKING NEWS | Khabib Nurmagomedov şi-a anunţat retragerea după victoria cu Gaethje! "Să spuneţi că sunt cel mai bun din lume!" Reacţia starului din UFC după ultimul său meci
Cosmin Contra a recunoscut că Dinamo are în continuare probleme cu banii: ”Nu s-a întâmplat nimic până acum” Cosmin Contra a recunoscut că Dinamo are în continuare probleme cu banii: ”Nu s-a întâmplat nimic până acum”
”Îmi cer scuze suporterilor pentru imaginea arătată. Îmi e ruşine pentru că port sigla lui Dinamo”. Contra n-a mai suportat presiunea şi a spus totul după eşecul cu Sepsi: ”Fără cuvinte” ”Îmi cer scuze suporterilor pentru imaginea arătată. Îmi e ruşine pentru că port sigla lui Dinamo”. Contra n-a mai suportat presiunea şi a spus totul după eşecul cu Sepsi: ”Fără cuvinte”
VIDEO | Victorie uriaşă pentru Khabib Nurmagomedov! Justin Gaethje a abandonat în faţa luptătorului rus VIDEO | Victorie uriaşă pentru Khabib Nurmagomedov! Justin Gaethje a abandonat în faţa luptătorului rus
Aşa arată un antrenor fericit. Leo Grozavu, în una din cele mai frumoase seri ale carierei: ”Jucătorii au avut inimă şi minte. Îi felicit” Aşa arată un antrenor fericit. Leo Grozavu, în una din cele mai frumoase seri ale carierei: ”Jucătorii au avut inimă şi minte. Îi felicit”

VIDEO | Ion Dichiseanu şi marea sa pasiune: "Sunt rapidist din naştere! Chiar era să mă calce trenul"

Emisiuni Publicat pe 25 sep 2020
mail-share icon EmailActorul Ion Dichiseanu a fost invitat la emisiunea Look Sport LIVE şi a vorbit despre pasiunea sa pentru Rapid, un club pe care spune că îl susţine chiar din ziua în care s-a născut.

În vârstă de 86 de ani, Dichiseanu a primit cadou din partea echipei Look Sport LIVE un tricou personalizat şi a vorbit despre modul în care se interesa de rezultatele Rapidului chiar şi când era plecat peste hotare, într-o perioadă în care accesul la informaţie era extrem de dificil.

"Sunt rapidist din naştere! Sunt fiu de CFR-ist, crescut lângă calea ferată. Chiar era să mă calce trenul.

Nu se poate descrie încărcătura emoţională (n.r. trăită la meciurile Rapidului). Merg rar la meciuri, dar trăiesc acasă. Eram la Guadalajara, la Acapulco... şi întrebam ce a făcut Rapidul, suna la ambasadă. La Paris...

(Legat de situaţia de astăzi) O, Doamne... Bun, dar e loc de mai bine. Îţi trebuie investitori. Uite, dinamoviştii sunt norocoşi: au venit din Spania. Are şi Rapid nevoie pentru că e cea mai iubită echipă, chiar şi în străinătate.

Răzvan Lucescu şi Mircea Lucescu nu mai pot veni"
, a povestit Ion Dichiseanu la Look Sport LIVE
 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele