Ultima oră
Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”

Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”
Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona” Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona”
OFICIAL | FC Botoşani s-a despărţit de jucător după doar şase luni OFICIAL | FC Botoşani s-a despărţit de jucător după doar şase luni
Bomba momentului în fotbalul mondial! Zidane şi încă un mega star francez vin la pachet din vară la unul dintre cele mai puternice cluburi din istorie

Bomba momentului în fotbalul mondial! Zidane şi încă un mega star francez vin la pachet din vară la unul dintre cele mai puternice cluburi din istorie
Presa bască a reacţionat după evoluţiile lui Ianis Hagi la naţională: „În scădere în ultimele luni” Presa bască a reacţionat după evoluţiile lui Ianis Hagi la naţională: „În scădere în ultimele luni”
VIDEO | Grigor Dimitrov îl răpune pe Carlos Alcaraz în sferturile de finală ale turneului de la Miami VIDEO | Grigor Dimitrov îl răpune pe Carlos Alcaraz în sferturile de finală ale turneului de la Miami

VIDEO | Ionel Gane trebuie să menţină Dinamo pe linia de plutire! "Nu avem ce face, e posibil să mai plece jucători"

Dinamo Publicat de Andrei Ionascu pe 4 dec 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/19639720/1/ionel-gane.jpg

Ionel Gane este antrenorul interimar de la Dinamo, după plecarea lui Cosmin Contra, şi va debuta în această seară, cu FC Argeş, în etapa a 12-a din Casa Liga 1. Gane a declarat că situaţia la echipă este complicată, în condiţiile în care doi jucători au plecat, iar alţii ar putea să ia aceeaşi decizie săptămâna viitoare, fiind neplătiţi de trei luni.

Meciul FC Argeş - Dinamo începe la ora 20:30, în direct pe Look Sport+.

Spaniolii Borja Valle şi Isma Lopez au plecat de la Dinamo, adresându-se comisiilor FRF pentru rezilierea contractelor. Ionel Gane a rămas să conducă echipa, fiind secundul lui Cosmin Contra.

"E greu, după plecarea lui Cosmin Contra şi a unor jucători. Sper să continuăm în linia pe care am avut-o în ultimele două meciuri. Cel puţin pe plan sportiv, trebuie să arătăm bine şi pentru suporterii care sunt alături de noi.

M-a rugat Cosmin să rămân, pentru că cunosc foarte bine echipa. Pentru ultimele etape, sunt aici să dau tot ce pot, să scoatem maxim din cele patru partide din acest an. Încercăm zi de zi să facem ceva. Promisiunile care sunt la nivel de conducere, transformate până acum numai în minciuni, rămân în continuare. Nu avem ce face, dar măcar pe teren să arătăm bine, pentru tot ce înseamnă acest club.

Cei care au decis să plece... trebuie să-i înţelegem, să acceptăm decizia lor. Cei care au rămas sunt capacitaţi 100%. Săptămâna viitoare e posibil să mai plece jucători, dar noi trebuie să continuăm. Vrem să luăm trei puncte în această seară", a spus Ionel Gane înaintea partidei FC Argeş - Dinamo.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele