Ultima oră
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul
Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!” Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!” Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!”
Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau

VIDEO | Ionel Ganea şi Iulian Miu s-au contrat pe tema Steaua - FCSB, în direct pe Look Sport+! "Sunteţi toţi zmei la CSA" / "Becali n-a fost niciodată la Steaua"

Emisiuni Publicat de Andrei Ionascu pe 20 iul 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/20303336/1/miu-ganea.jpg

Conflictul de natură juridică între CSA Steaua şi FCSB continuă să nască discuţii în fotbalul românesc. În cadrul emisiunii ‘Look Sport LIVE’ de la Look Sport+, Ionel Ganea şi Iulian Miu au avut un dialog în contradictoriu pe această temă.

Recent, Curtea de Apel Bucureşti a decis că palmaresul echipei de fotbal CSA Steaua Bucureşti, din 1947 şi până în 1998, aparţine echipei nou promovată în Liga 2. În urma deciziei instanţei, palmaresul Stelei din anul 1998, când Viorel Păunescu a devenit preşedintele "roş-albaştrilor", până în 2003, când Gigi Becali a ajuns la conducere, rămâne o mare necunoscută.

Iulian Miu (45 de ani) a jucat la Steaua Bucureşti în perioada 1996-2002, câştigând trei titluri şi două Cupe cu 'roş-albaştrii'. Fostul fundaş este membru în staff-ul CSA Steaua, echipă nou promovată în Liga 2. Ionel Ganea (47 de ani) şi Iulian Miu au fost colegi la echipa naţională şi la formaţia turcă Bursaspor.

Iată schimbul de replici între Iulian Miu şi Ionel Ganea, în cadrul emisiunii 'Look Sport LIVE' de la Look Sport+:

Ionel Ganea: “Nu se supără Iulian, că a jucat tot acolo, la FCSB/Steaua”.

Iulian Miu: “Eu am jucat la Steaua, am plecat în 2002. Am jucat împreună la Bursa”.

Ionel Ganea: “Ai jucat la Gigi Becali, acolo, când era el patron”.

Iulian Miu: “Nu era patron atunci. El n-a fost niciodată la Steaua, a fost la FCSB patron”.

Ionel Ganea: “Lasă că era! Sunteţi toţi zmei acum pe la CSA. Când aţi fost la Steaua era bine şi v-a dat Gigi Becali bani”.

Iulian Miu: “Nu mi-a dat Gigi Becali bani, eu am luat bani de la Steaua”.

mail-share icon Email
viewscnt

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele