Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

VIDEO | Ionuţ Badea, mândru de jucătorii Astrei după calificarea în finala Cupei României: ”Au fost gladiatori”

Astra Giurgiu Publicat pe 11 mai 2021
mail-share icon Email

Ionuţ Badea a debutat cu dreptul pe banca tehnică a Astrei. A venit de câteva zile, nu a avut prea mult timp să lucreze cu jucătorii, dar cu toate acestea a reuşit să califice echipa în finala Cupei României. Giurgiuvenii au trecut la penalty-uri de Dinamo, în returul din ”Ştefan cel Mare”.

Antrenorul a trimis toate laudele către jucători, pentru modul în care au jucat, dar aşteaptă să dea un randament bun şi în campionat, unde Astra are emoţii în privinţa salvării de la retrogradare.

Atitudinea a fost una bună, sunt jucători care trebuie să crească. Ambele formaţii au avut ocazii mari, dar convinşi nu am fost nici ei, dar nici noi. Golul lor a complicat lucrurile, dar jucătorii au fost gladiatori şi sper ca acest meci să reprezinte o bază.

(N.r. – Despre venirea sa la Astra) Nu te caută nimeni când e bine. Din propria experienţă, ştiu că nu e zonă de confort. E o provocare, mereu când am luat echipe pe parcurs am reuşit. Sper să reuşesc şi aici. Am vorbit şi cu Neagoe. E un tip care a încercat să facă lucruri bune, dar din păcate nu a reuşit. Sper să rezolv eu situaţia”, a declarat Ionuţ Badea la finalul partidei.

Astra Giurgiu s-a calificat în finala Cupei României după executarea loviturilor de departajare. După 90 de minute, scorul a fost 1-0 pentru Dinamo, pe Stadionul din Şoseaua Ştefan cel Mare, acelaşi cu care s-a impus Astra în meciul tur. Nu s-a mai marcat în prelungiri. A marcat: A. Radu '89.

  • 1-0, min. 89: Andrei Radu a vrut să centreze de pe partea stângă, dar balonul a prins o traiectorie către vinclul porţii lui Popa, peste goalkeeper-ul oaspeţilor.

La penaltiuri, scor 4-5, au marcat: Albentosa, Fabbrini, Anton, R. Grigore / Krpici, Wuthrich, Canadija, Jovanovici, Raspopovici;

  • Au ratat: Mihaiu, Nepomuceno / V. Gheorghe.

Primul a ratat Valentin Gheorghe de la Astra, care a trimis balonul în bară. Mihaiu avea de executat lovitura care ar fi dus-o pe Dinamo în finală, dar Popa a apărat prima dată. Arbitrul a considerat că portarul nu a rămas pe linia porţii şi Mihaiu a mai avut o ocazie de a termina meciul. Popa a apărat şi a doua oară, apoi Nepomuceno a trimis în bară balonul şi Raspopovici a transformat ultima lovitură.

Au evoluat echipele:

  • Dinamo: Eşanu - Puljici, Albentosa, R. Grigore - Sorescu (Blejdea '75), Gol (Nepomuceno '85), Anton, Fabbrini, S. Filip (A. Radu '62) - Morsay (Mihaiu '62), Nemec (Bejan '106). Antrenor Dusan Uhrin jr.
  • Astra: M. Popa - David Bruno (Raspopovici '91), Găman (Jovanovici '91), Graovac, Lamanje - Canadija, Boe-Kane - Merloi (Stahl '80), Răduţ (Wuthrich '74), V. Gheorghe - Montini (Krpici '80). Ionuţ Badea.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri