Ultima oră
Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii” Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii”
Carlos Tevez a fost internat Carlos Tevez a fost internat
Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj
E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan
Sebastian Colţescu, delegat la un meci din play-off Sebastian Colţescu, delegat la un meci din play-off
Imagini care vă pot afecta emoţional! Cum arată Romario Benzar după accidentarea suferită în meciul cu Dinamo Imagini care vă pot afecta emoţional! Cum arată Romario Benzar după accidentarea suferită în meciul cu Dinamo

VIDEO | Ionuţ Chirilă, supărat pe cavalerii fluierului: "Nu putem juca împotriva arbitrajului. E peste măsură ce s-a întâmplat"

Superliga Publicat pe 8 nov 2021
mail-share icon Email


Finalul meciului pierdut de Academica Clinceni cu Rapid, 2-3, l-a găsit pe Ionuţ Chirilă punând înfrângerea pe seama arbitrajului.
Antrenorul ilfovenilor a acuzat un cartonaş roşu pe care Belu-Iordache nu l-a primit pentru un fault dur la Omoh, repetarea penalty-ului din care Bălan a egalat, dar şi modul în care rapidiştii au primit a doua lovitură de pedeapsă. Legat de situaţia echipei sale, Chirilă nu-şi face foarte multe griji şi crede că pauza competiţională va aduce schimbările aşteptate:
 
”Un meci frumos cu goluri multe, am construit bine, nu am ajuns la consistenţa să putem juca şi împotriva arbitrajului. Ceea ce s-a întâmplat depăşeşte orice măsură. E un cartonaş roşu la Belu de o gravitate imensă, Ureche are piciorul pe linie la penalty-ul repetat, iar faultul lui Pîrvulescu începe mult în afara careului. Nu putem juca şi împotriva unei echipe bune şi a manierei de arbitraj care ne-a frânt aripile. Sunt greşeli impardonabile, te dau înapoi, am fi putut câştiga meciul, poate măcar un egal.
 
Am jucat de la egal la egal cu Rapid, o echipă de play-off. Fără fazele de arbitraj, adică penalty-ul repetat plus fault grosolan la Omoh, aveam cel puţin un rezultat de egalitate. Am condus de două ori Rapidul. Jucătorii mei nu ar fi pierdut niciodată cu un arbitraj imparţial. Mai sunt enorm de multe etape, jucătorii trebuie să-şi vadă de pregătire, în ceea ce priveşte problemele celelalte, vom vedea dacă se vor rezolva”, a declarat Chirilă, la finalul celor 90 de minute din Ştefan cel Mare.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele