Ultima oră
China, în centrul unui scandal de dopaj la nataţie China, în centrul unui scandal de dopaj la nataţie
Record mondial doborât de un campion nigerian. A jucat şah fără întrerupere timp de 58 de ore Record mondial doborât de un campion nigerian. A jucat şah fără întrerupere timp de 58 de ore
CSM Bucureşti – Dunărea Brăila e finala Cupei României CSM Bucureşti – Dunărea Brăila e finala Cupei României
Bianca Ghelber s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris, cu 6 centimetri peste barem Bianca Ghelber s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris, cu 6 centimetri peste barem
Novak Djokovic nu va participa la turneul Masters 1000 de la Madrid Novak Djokovic nu va participa la turneul Masters 1000 de la Madrid
VIDEO | Poli Iaşi - FC Voluntari 3-1. Portarul Vâlceanu, gafă explicabilă VIDEO | Poli Iaşi - FC Voluntari 3-1. Portarul Vâlceanu, gafă explicabilă

VIDEO | Ionuţ Radu, în cea mai bună formă. Discurs motivaţional pentru români. Mesajul transmis din izolare: "Atunci vom şti că am învins!"

Echipa nationala Publicat pe 8 apr 2020
mail-share icon Email

Ionuţ Radu (22 de ani), portarul Parmei, a transmis un mesaj tuturor românilor de pretutindeni. Fostul căpitan al naţionalei de tineret se află în Italia, în autoizolare, ţară cea mai afectată de Coronavirus în Europa.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/19328930/1/radu1.jpg


Dacă în timpul EURO U21, din vara trecută, Radu ne obişnuise cu discursuri fantastice prin care îşi mobiliza colegii, acum goalkeeperul are un mesaj pentru toţi românii.

"Mi-e dor de fotbal şi ştiu că şi vouă vă lipseşte, dar pentru prima dată în viaţa mea fotbalul cade pe plan secund. Trăim vremuri istorice, dar de data asta unele foarte dificile.

Mă gândeam zilele trecute cum cu mai puţin de un an în urmă luptam împreună şi împlineam un vis: calificarea la Jocurile Olimpice. Acum este momentul să o facem noi, pentru a învinge un adversar invizibil! [...] Împreună putem învinge orice adversar. O vom face şi acum! Ne vom revedea şi atunci vom şti că am învins!

Vom trage aer în piept şi toată lupta pasivă din această perioadă se va transforma într-un strigăt de luptă. Hai România! Iar inimile noastre vor începe să bată din nou pentru fotbal. Rămâneţi sănătoşi şi să ne vedem cu bine. Doamne ajută!", spune Ionuţ Radu.

Vezi mai jos discursul portarului:

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri