Ultima oră
Remiză dramatică pentru trupa lui Răzvan Lucescu, contra ultimei clasate din play-off Remiză dramatică pentru trupa lui Răzvan Lucescu, contra ultimei clasate din play-off
Peste 400 dintre cei mai puternici ciclişti din sunt aşteptaţi la primul Campionat European de Mountain Bike din România Peste 400 dintre cei mai puternici ciclişti din sunt aşteptaţi la primul Campionat European de Mountain Bike din România
Anne Hathaway, reacţie devenită virală la un gol al echipei Arsenal. Actriţa s-a bucurat în timpul unui interviu Anne Hathaway, reacţie devenită virală la un gol al echipei Arsenal. Actriţa s-a bucurat în timpul unui interviu
Fernando Torres a semnat cu prima echipă de seniori în calitate de antrenor Fernando Torres a semnat cu prima echipă de seniori în calitate de antrenor
Belinda Bencic a devenit mamă Belinda Bencic a devenit mamă
VIDEO | Farul - Rapid 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gol anulat pentru offside la gazde VIDEO | Farul - Rapid 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gol anulat pentru offside la gazde

VIDEO | Ionuţ Radu, prestaţie solidă în poarta lui Inter în victoria cu AS Roma. „Două parade bune la Pellegrini şi Dzeko”

Stranieri Publicat de Daian Cutu pe 13 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20183059/2/radu-2.jpg

Inter Milano, campioană matematic în Serie A s-a impus cu 3-1 în meciul cu AS Roma. De la Inter au marcat Brozovic (min. 11), Vecino (min. 20) şi Lukaku, în minutul 90. De la romani a înscris Mkhitaryan (min. 31).

Ionuţ Radu a fost integralist şi a fost notat de jurnaliştii italieni cu nota 6, fiind lăudat pentru prestaţia dintre buturi.

”Debutul pe care l-a aşteptat. Puţin neinspirat la golul lui Mkhitaryan, cu acea deviere, dar s-a revanşat cu două parade bune la Pellegrini şi Dzeko”, au scris cei de la Gazzetta dello Sport.

Etapă spectaculoasă

AC Milan a zdrobit, în deplasare, Torino. ”Diavolii” s-au impus cu un categoric 7-0, asigurându-şi în etapa a 36-a din Serie A trei puncte vitale în lupta pentru un loc de Liga Campionilor.

Theo Hernandez (min. 19 şi 62), Franck Kessie (min. 26), Brahim Diaz (min. 50) şi Ante Rebic (min. 67, 72 şi 69) au fost marcatorii lui AC Milan în umilinţa suferită de Torino. Ciprian Tătăruşanu a fost rezevă la câştigători.

Tot în lupta pentru un loc de Liga Campionilor, Juventus a câştigat cu 3-1 deplasarea cu Sassuolo. Vlad Chiricheş a evoluat pentru pierzători din minutul 56. Golurile partidei au fost marcate de Rabiot (min. 28), Ronaldo (min. 45) şi de Dybala (min. 66) pentru ”Bătrâna Doamnă”, în timp ce pentru echipa lui Chiricheş a marcat Raspadori, în minutul 59.

Atalanta şi-a câştigat şi ea meciul de pe teren propriu, contra celor de la Benevento, cu 2-0. Muriel (min. 22) şi Pasalic (min. 67) au marcat golurile victoriei. Rezultatul acesta o favorizează pe Cagliari, echipa lui Răzvan Marin, care cu remiza albă înregistrată acasă în faţa Fiorentinei s-a desprins la cinci puncte de Benevento, ocupanta locului 17 ce duce în Serie B, cu două etape înaintea finalului din Serie A. Marin a evoluat până în minutul 69 al meciului.

S-au mai jucat miercuri: Bologna – Genoa 0-2 (Zappacosta 13', Scamacca 61'), Lazio – Parma 1-0 (Immobile 90+5', Ştefan Radu a fost titular şi a fost înlocuit în minutul 57) şi Sampdoria – Spezia 2-2 (Pobega 15', 73' / Verre 32', Keita 80').

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele