Ultima oră
OFICIAL: Dan Alexa a plecat de la Rapid. Cine va pregăti echipa OFICIAL: Dan Alexa a plecat de la Rapid. Cine va pregăti echipa
Carlos Tevez mai încântă un an. Contractul semnat azi de "Apaş" Carlos Tevez mai încântă un an. Contractul semnat azi de "Apaş"
CFR merge în Malta, pentru meciul cu Floriana, în primul tur al Ligii Campionilor! CFR merge în Malta, pentru meciul cu Floriana, în primul tur al Ligii Campionilor!
Formula 1: Racing Point, penalizată cu 15 puncte şi amendată cu 400.000 de dolari Formula 1: Racing Point, penalizată cu 15 puncte şi amendată cu 400.000 de dolari
Fanii din Programul DDB au dubii faţă de investitorii spanioli. Câţi bani au ajuns, de fapt, în conturile clubului Fanii din Programul DDB au dubii faţă de investitorii spanioli. Câţi bani au ajuns, de fapt, în conturile clubului
Campionatele Internaţionale de atletism ale României, pe Cluj Arena. Când vor avea loc Campionatele Internaţionale de atletism ale României, pe Cluj Arena. Când vor avea loc

VIDEO | Iovan şi Bumbescu au adus Cupa Campionilor pe noul stadion din Ghencea: "Am dominat fotbalul european din '86 până în '90"

Fotbal Publicat pe 8 mai 2020
mail-share icon Email

Imagini superbe pe noul stadion din Ghencea. Bumbescu şi Iovan au ridicat trofeul şi pe arena de 95 de milioane de euro.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/19355839/2/vlcsnap-2020-05-08-10h51m53s103.png

La 34 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor, trofeul a fost adus şi pe noul stadion al Stelei. Iovan şi Bumbescu au ridicat din nou deasupra capului cea mai râvnită cupă din fotbalul european. Cei doi şi-au adus cu plăcere aminte de perioada de aur a fotbalului românesc.

"De câte ori văd Cupa Campionilor, îmi amintesc cu plăcere acei ani frumoşi din fotbalul românesc. Cred că din 86 până în 90 am dominat fotbalul european şi asta spune multe!", spune Ştefan Iovan.

Am fost mulţumiţi că am ajuns în finală. Sincer, stăteam de vorbă în cameră cu Iovan şi chiar ne era frică să nu luăm multe!”, îşi aminteşte Adrian Bumbescu.

Cei doi şi-ar dori să joace cel puţin o dată şi pe noua arenă din Ghencea. Mulţi dintre suporteri vor ca Steaua 86 să inaugureze stadionul de 95 de milioane de euro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal

Ultimele articole Toate articolele