Ultima oră
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei
Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma

VIDEO | Istvan Kovacs, pus la zid de eliminatul Steliano Filip: ”Aroganţa şi felul în care ne tratează... e Istvan. Şi-a bătut joc”

FCSB Publicat pe 12 sep 2021
mail-share icon Email

Dinamovistul Steliano Filip a declarat, duminică seară, după marele derby cu FCSB, că arbitrul Istvan Kovacs este arogant şi şi-a bătut joc de suporteri. El susţine că nu merita să fie eliminat la meciul cu FCSB.

După ce Filip a văzut roşu direct, echipa din ”Ştefan cel Mare” a căzut total, iar adversarii s-au impus cu 6-0. ”A văzut un stadion, o ţară întreagă. Nu am venit să critic arbitrajul. Şi-a bătut joc de familii, de suporteri, nu meritam. Poate galben pentru intenţie, dar nu roşu.

VAR-ul e cea mai bună soluţie. Îmi cer scuze pe această cale că mi-am lăsat coechipierii în 10, am stat pe teren trei minute, voiam o explicaţie, dar nu am primit, nu a vrut să vorbească, ştie toată lumea că e arogant. Aroganţa şi felul în care ne tratează... probabil voi lua două etape, ce mai scrie el în raport... că na.. e Istvan.

Îi doresc sănătate. Şi la Mioveni am vrut să fac un fault şi mi-a zis să nu fac şi am luat gol. Mă doare, muncim, ştim cu toţii ce situaţie grea este la echipă. În această seară şi-a bătut joc de noi. Campionatul este lung, băieţii care au venit vor face o echipă bună. FCSB e o echipă de valoare, e greu când joci 10 la 11. 11 la 11 altul era rezultatul”, a declarat Filip la finalul meciului. 

FCSB a învins, duminică seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 6-0 (4-0), echipa Dinamo, într-un meci din etapa a opta din Casa Liga 1, arbitrat de Istvan Kovacs.

Golurile au fost marcate de Keşeru ’26, Octavian Popescu ’42, Vinicius ‘45+2, Cordea ‘45+7 (penalti), V. Gheorghe ’55 şi Grigore ’67 (autogol).

În minutul 37, de la Dinamo a fost eliminat Steliano Filip pentru o intervenţie la Valentin Gheorghe.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele