Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

VIDEO | Italia a egalat recordul de invincibilitate al Braziliei, după egalul cu Elveţia. Jorginho a ratat un penalty

Fotbal Internațional Publicat de Andrei Ionascu pe 6 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/20384956/1/italia.jpg

Italia a remizat în deplasare cu Elveţia, scor 0-0, în grupa C a preliminariilor pentru Cupa Mondială din 2022, în direct pe Look Sport+. ‘Squadra Azzurra’ are 36 de meciuri consecutive fără înfrângere, un record deţinut până acum doar de Brazilia.

La Basel, Italia a dominat partida şi a ratat un penalty în minutul 53, prin Jorginho. Raportul şuturilor pe poartă a fost 7-2 pentru Italia.

Jorginho, mijlocaşul echipei Chelsea Londra, a ratat în premieră o lovitură de la 11 metri pentru Italia.

Italia se menţine pe primul loc în grupă, cu 11 puncte, iar Elveţia ocupă poziţia secundă, cu 7 puncte şi două meciuri mai puţin decât Italia.

Italia, campioana europeană, are 36 de partide fără înfrângere, performanţă reuşită doar de Brazilia în perioada 1993-1996.

De când este selecţionerul Italiei, Roberto Mancini a obţinut 30 de victorii, nouă remize şi a bifat doar două înfrângeri.

Ultima înfrângere a Italiei datează din 10 septembrie 2018, 0-1 cu Portugalia în Liga Naţiunilor.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri