Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

VIDEO ǀ Italia - Belgia 2-1. ”Squadra Azzurra” a câştigat locul al treilea în Liga Naţiunilor! ”Diavolii roşii” au lovit de trei ori bara

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu pe 10 oct 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/20423201/2/profimedia-0637417732.jpg

Italia şi-a asigurat locul al treilea în finala mică a Ligii Naţiunilor după succesul, scor 2-1, în faţa selecţionatei Belgiei. Golurile câştigătorilor au fost marcate de Barella (min. 47) şi Berardi (min. 65), iar pentru învinşi a punctat De Ketelaere (min. 86). De asemenea, belgienii au lovit de trei ori bara pe parcursul partidei. 

Italia - Belgia 2-1 (Barella 47, Berardi 65 / De Ketelaere 86)

Echipele de start:

  • Italia: Donnarumma - Di Lorenzo, Acerbi, Bastoni, Emerson - Barella, Locatelli, Pellegrini - Berardi, Raspadori, Chiesa
  • Rezerve: Sirigu, Mere - Bernardeschi, Chiellini, Cristante, Dimarco, Insigne, Jorginho, Kean, Verratti
  •  
  • Belgia: Courtois - Alderweireld, Denayer, Vertonghen - Castagne, Witsel, Tielemans, Saelemaekers - Vanaken, Batshuayi, Carrasco
  • Rezerve: Casteels, Mignolet - Boyata, De Bruyne, Dendoncker, De Ketelaere, Lukebakio, Theate, Trossard

Min. 90 + 5: Fluier final! Italia câştigă finala mică din Liga Naţiunilor cu 2-1 în faţa Belgiei. 

Min. 90 + 2: Dublă schimbare la Italia: intră Insigne şi Bernardeschi, ies Chiesa şi Berardi. 

Min. 90: Vor fi patru minute de prelungiri cel puţin!

Min. 87: Schimbare la Belgia: iese Carrasco, intră Trossard.

Min. 86: GOL Belgia! De Ketelaere îi trimite mingea printre picioare lui Donnarumma şi îi readuce pe belgieni în joc pe finalul meciului. La rândul său, De Bruyne a oferit o pasă de geniu. 

Min. 82: Emerson (Italia) vede cartonaşul galben. 

Min. 82: A treia bară pentru Belgia! De data aceasta Carrasco este ghinionistul, care trimite în bara exterioară a porţii lui Donnarumma. Portarul italian era, din nou, învins. 

Min. 77: Ocazie mare pentru Belgia! Donnarumma blochează din nou incredibil un voleu trimis de acelaşi Alderweireld.

Min. 70: Dublă schimbare la Italia: intră Cristante şi Jorginho, ies Pellegrini şi Barella.

Min. 69: Ocazie pentru Belgia! Donnarumma are o intervenţie incredibilă la reluarea lui Alderweireld.

Min. 66: Schimbare la Italia: intră Kean, iese Raspadori. 

Min. 65: GOL Italia! Berardi transformă cu mari emoţii lovitura de pedeapsă. Courtois a atins balonul şi a fost extrem de aproape de o paradă incredibilă. 

Min. 64: VAR confirmă penalty-ul pentru Italia! 

Min. 63: Penalty pentru Italia! Chiesa este faultat în careu. Alderweireld încasează cartonaşul galben pentru proteste.

Min. 60: Bară pentru Belgia! Batshuayi trimite dintr-un unghi imposibil în transversala porţii apărate de Donnarumma. 

Min. 59: Dublă schimbare la Belgia: ies Saelemaekers şi Tielemans, intră De Bruyne şi De Ketelaere.

Min. 57: Courtois respinge spectaculos centrarea periculoasă trimisă de Di Lorenzo.

Min. 56: Pellegrini este faultat de Witsel, care vede cartonaşul galben. 

Min. 47: GOL Italia! Tielemans respinge o centrare din corner cu capul fix pe direcţia lui Barella, care reia din voleu imparabil pentru Courtois.

Min. 46: A început a doua repriză!

Min. 45 + 2: La pauză scorul este 0-0!

Min. 45: Ocazie mare pentru Italia! Chiesa scapă singur cu Courtois, se dezechilibrează în momentul şutului, însă chiar şi aşa este nevoie de o intervenţie crucială a lui Courtois. 

Min. 41: Chiesa îşi încearcă din nou norocul de la distanţă, însă trimite balonul la câţiva metri de ţintă. 

Min. 30: Di Lorenzo (Italia) vede cartonaşul galben!

Min. 27: Şansă pentru Italia! Chiesa trage moale în braţele lui Courtois din afara careului.

Min. 25: Bară Belgia! Saelemaekers plasează balonul de la aproximativ 20 de metri pe transversala porţii lui Donnarumma, foarte aproape de vinclu. Portarul lui PSG era depăşit.

Min. 24: Şansă pentru Italia! Alderweireld deviază cu capul o centrare din corner, dar Donnarumma este pe fază şi reţine.

Min. 20: Şansă pentru Italia! Raspadori este blocat în ultima clipă dintr-o situaţie iminentă de gol. 

Min. 18: Ocazie pentru Italia! Berardi şutează din afara careului. Mingea este deviată de Denayer, prinde pământul, însă chiar şi aşa Courtois respinge în lateral. 

Min. 14: Vertonghen, căpitanul Belgiei, vede cartonaşul galben. 

Min. 7: Şansă pentru Belgia! Batshuayi se întoarce cu mingea la picior şi trage de la marginea careului peste poarta lui Donnarumma.

Min. 3: Şansă pentru Italia! Acelaşi Chiesa şutează puternic din unghi, din careu, dar o face peste poartă. 

Min. 2: Şansă pentru Italia! Execuţia lui Chiesa este blocată în ultima clipă de Alderweireld, iar balonul se duce în corner.

Min. 1: A început meciul!


Marile învinse în semifinalele Ligii Naţiunilor, Italia şi Belgia, se vor ciocni într-un duel al titanilor, în finala mică a Ligii Naţiunilor. Va fi practic o reeditare a sfertului de finală de la Campionatul European. Atunci, italienii au câştigat cu 2-1 şi s-au calificat mai departe, iar ulterior au cucerit titlul european.

Italia a fost însă marea învinsă în semifinalele Ligii Naţiunilor. Italienii au cedat la Milano, 1-2 cu Spania, într-un meci în care au evoluat mai mult de două treimi în inferioritate numerică, după eliminarea lui Bonucci.

Şi Belgia a pierdut în semifinale, 2-3 cu campioana mondială Franţa. Belgienii au avut la pauză 2-0, dar nu au reuşit să reziste în faţa tăvălugului francez, care i-a decimat până la final.

Finala mică a Ligii Naţiunilor, meciul dintre Italia şi Belgia se va juca duminică, de la ora 16.00, şi va fi transmis în direct de Look Sport, dar poate fi vizionat şi pe platforma PrimaPlay.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri