Ultima oră
JO 2020 | Robert Glinţă şi Bianca Andreea Costea nu s-au calificat în semifinale la 200 m spate, respectiv 100 m liber JO 2020 | Robert Glinţă şi Bianca Andreea Costea nu s-au calificat în semifinale la 200 m spate, respectiv 100 m liber
"Ne-a lăsat un gust amar. Trebuie să schimbăm ceva la mentalitate". Concluziile lui Ghiţă şi Aioani la finalul experienţei olimpice
"Ne-a lăsat un gust amar. Trebuie să schimbăm ceva la mentalitate". Concluziile lui Ghiţă şi Aioani la finalul experienţei olimpice
"Mâncarea nu a fost cum am fi vrut, drumurile nu sunt bune". Reacţia lui Rădoi, după eliminarea prematură de la Tokyo "Mâncarea nu a fost cum am fi vrut, drumurile nu sunt bune". Reacţia lui Rădoi, după eliminarea prematură de la Tokyo
JO 2020, Tir cu Arcul |  Mădălina Amăistroaie nu a trecut de primul tur la individual JO 2020, Tir cu Arcul | Mădălina Amăistroaie nu a trecut de primul tur la individual
România, eliminată de la Jocurile Olimpice după 0-0 cu Noua Zeelandă şi un nou meci slab! România, eliminată de la Jocurile Olimpice după 0-0 cu Noua Zeelandă şi un nou meci slab!
EXCLUSIV | Încă o echipă din România ia exemplul lui Dinamo: "Intră în insolvenţă pe 4 august!" EXCLUSIV | Încă o echipă din România ia exemplul lui Dinamo: "Intră în insolvenţă pe 4 august!"

VIDEO | Iuliu Mureşan a anunţat când scapă Dinamo de interdicţia la transferuri. "Avem soluţii să întărim echipa"

Dinamo Publicat de Andrei Ionascu pe 20 iul 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20303651/1/muresan.jpg

Dinamo a debutat cu o victorie în noul sezon al Ligii 1, 3-2 cu FC Voluntari, în direct pe Look Sport+, în ciuda problemelor financiare cu care se confruntă clubul. Cu foarte mulţi jucători tineri în echipă, ‘roş-albii’ au depăşit aşteptările tuturor. Iuliu Mureşan, director executiv la Dinamo, a anunţat că interdicţia la transferuri din partea FIFA va mai dura cel puţin o săptămână.

Aproximativ 7.500 de fani au venit luni seară pe stadionul Dinamo. Pentru gazde a marcat Deian Sorescu (44’, 59’, 72’), iar pentru FC Voluntari au înscris Lorand Fulop (14’) şi Vadim Raţă (66’).

Clubul Dinamo a intrat în insolvenţă şi are interdicţie la transferuri, iar jucătorii importanţi vor să plece, nemulţumiţi că vor pierde salariile din urmă.

"Nu trebuie să ne îmbătăm cu apă rece. Meciul următor va fi foarte greu, din multe motive, la Craiova. E o echipă bună, vor fi mulţi spectatori. Se adaugă acele probleme fizice din echipa noastră. Să sperăm că toţi jucătorii vor fi valizi. O primă nu, în insolvenţă nu se dau prime. Trebuie să ne descurcăm cu problemele pe care le avem.

Dacă puteam să facem transferuri, aveam soluţii, ne mai întăream pe posturi. Dar suntem profesionişti, ne luptăm. Interdicţia de transferuri este în continuare, ne luptăm, cu avocaţi specializaţi în drept sportiv. Sigur că va mai dura. E clar că nu reuşim în 5 zile, o săptămână. Sper să prindem măcar o săptămână, două pentru transferuri şi să întărim echipa.

Când avem nevoie de bani, îi sun pe cei de la DDB. Sigur, am mai discutat şi cu nişte oameni de afaceri care sunt dispuşi să mai contribuie, dar DDB este principalul susţinător moral şi financiar al echipei. Nu ştiu dacă domnii Borcea şi Badea susţin financiar echipa, dar mi-aş dori, pentru că sunt mari dinamovişti", a spus Iuliu Mureşan.

Rezumatul meciului Dinamo - FC Voluntari 3-2

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele