VIDEO| IVAN ȘI INVANOV LA PUTERE! CRAIOVA ÎNVINGE DINAMO ȘI SE APROPIE LA 3 PUNCTE DE LIDERUL CFR - LOOKSPORT
Skip to content
Liga I Noutăți Video

VIDEO| IVAN ȘI INVANOV LA PUTERE! CRAIOVA ÎNVINGE DINAMO ȘI SE APROPIE LA 3 PUNCTE DE LIDERUL CFR

Universitatea Craiova s-a impus în fața lui Dinamo, 4-1, în derby-ul etapei a 15-a. În direct pe Look Plus, „câinii” au lovit primii, prim Moldoveanu, care l-a învins pe Pigliacelli în minutul 11, însă centralul Marius Avram nu a validat reușita pe motiv de ofsaid. După nici 10 minute, oltenii au deschis scorul prin Ivanov, după care Ivan a înscris și el în minutul 31, speculând erorile defensivei dinamoviste. Și tot Ivan i-a ridiculizat încă o dată pe fundașii oaspeților, când a dus scorul la un neverosimil 3-0, în prelungiri, după un contraatac rapid.

Dinamo a încercat să iasă din corzi în repriza secundă și a reușit parțial. În minutul 57, Nistor a profitat de eroarea copilărească pe care a comis-o Vlădoiu și a redus din handicap. Însă bucureștenii nu au mai reușit mare lucru, ba chiar au mai încasat un gol pe final, în minutul 86, când Mihăilă l-a învins de la distanță pe Piscitelli.

Echipa lui Victor Pițiurcă se impune meritat și urcă pe locul 3. Craiova are acum 27 de puncte și se află numai la 3 lungimi în spatele liderului CFR Cluj. De cealaltă parte, Dinamo e în afara play-off-ului, pe poziția a 9-a, cu 20 de puncte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Intră să vezi ce meciuri sunt pentru tine