Ultima oră
Un adolescent francez, arestat cu privire la un plan de atentat la La Défense în timpul Jocurilor Olimpice Un adolescent francez, arestat cu privire la un plan de atentat la La Défense în timpul Jocurilor Olimpice
VIDEO | Florinel Coman, gest emoţionant după ce a marcat cu Sepsi VIDEO | Florinel Coman, gest emoţionant după ce a marcat cu Sepsi
Jaqueline Cristian s-a calificat în turul secund la Madrid. Prestaţie perfectă contra unei jucătoare mai bine clasată Jaqueline Cristian s-a calificat în turul secund la Madrid. Prestaţie perfectă contra unei jucătoare mai bine clasată
Final de sezon perfect pentru Gică Hagi. ”Acum e bine, am revenit la identitatea noastră” Final de sezon perfect pentru Gică Hagi. ”Acum e bine, am revenit la identitatea noastră”
VIDEO | Sepsi - FCSB 1-1, în direct la Prima Sport 1! Varga egalează! VIDEO | Sepsi - FCSB 1-1, în direct la Prima Sport 1! Varga egalează!
VIDEO | Louis Munteanu, imposibil de neconvocat la EURO. ”Sper să fiu şi eu acolo” VIDEO | Louis Munteanu, imposibil de neconvocat la EURO. ”Sper să fiu şi eu acolo”

VIDEO | Iz de de cupe europene. Hoffenheim – Koln 3-1. Gazdele se apropie de ultimul loc de Europa League

Bundesliga Publicat de Daian Cutu pe 27 mai 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38119/19374400/1/hoff.jpg

Hoffenheim a câştigat partida de pe teren propriu, contra celor de la Koln, scor 3-1, care îi face să spere realistic la un loc de Europa League.

Scorul a fost deschis de Baumgartner, de departe omul meciului, care a trimis de la mijlocul careului din semi-alunecare direct în plasă, din centrarea lui Bruun Larsen. La scurt timp timp echilibrul partidei s-a rupt, după ce Bornauw a văzut cartonaşuş roşu, după un fault întârziat.

Acelaşi Baumgartner a făcut 2-0, imediat după reluarea actului secund, după o lovitură de cap, dintr-o centrare perfectă a lui Skov, de pe partea dreaptă.

Scorul a devenit 3-0 la scurt timp, prin reuşita lui Zuber, care servit impecabil de Baumgartner a marcat cu un şut pe lângă portarul advers.

Koln a marcat un gol de onoare prin Kainz, care a tras imparabil de la jumatatea careului. Oaspeţii au avut o şansă reală de a readuce echilibrul în joc, dar Uth a ratat un penalty în minutul 76.

Acelaşi Uth a ratat o lovitură de la 11 metri şi etapa trecută, când Koln a remizat 2-2 cu cei de la Dusseldorf, pierzând două puncte extrem de preţioase.

 

Echipele de start:

Hoffenheim: Baumann – Zuber, Hubner, Posch, Kanderabek – Baumgartner (77 Geiger), Samassekou, Grillitsch (46 Rudy)– Bruun Larsen (52 Nord Veit), Dabbur (58 Bebou), Skov.

Koln: Horn – Ehizibue ( 32 Mere), Bornauw, Leistner, Schmitz (82 Hector)– Skhiri, Rexhbecaj – Drexler (56 Kainz), Uth (82 Derrode), Jakobs – Cordoba (82 Modeste).

mail-share icon Email
viewscnt

Bundesliga

Ultimele articole Toate articolele