Ultima oră
Bucureştiul a intrat în scenariul roşu. Arena Naţională va primi fani la o capacitate redusă Bucureştiul a intrat în scenariul roşu. Arena Naţională va primi fani la o capacitate redusă
Reghecampf nu concepe să piardă de două ori la rând cu CFR. ”Ultima noastră apariţie în campionat nu a fost ceea ce ne-am dorit” Reghecampf nu concepe să piardă de două ori la rând cu CFR. ”Ultima noastră apariţie în campionat nu a fost ceea ce ne-am dorit”
Naţionala de fotbal feminin a obţinut a doua victorie consecutivă, în preliminariile Cupei Mondiale Naţionala de fotbal feminin a obţinut a doua victorie consecutivă, în preliminariile Cupei Mondiale
Mike Maignan, victimă a insultelor rasiste la meciul cu Juventus. ”Sunt Mike, în picioare şi mândru!” Mike Maignan, victimă a insultelor rasiste la meciul cu Juventus. ”Sunt Mike, în picioare şi mândru!”
Robert Lewandowski îi linişteşte pe fanii lui Bayern Munchen, răspuns ferm: „Nu trebuie să demonstrez în altă ligă. Sunt ca un vinul!” Robert Lewandowski îi linişteşte pe fanii lui Bayern Munchen, răspuns ferm: „Nu trebuie să demonstrez în altă ligă. Sunt ca un vinul!”
Samuel Eto’o, anunţ important după retragerea din fotbal! „O fac din dragoste şi pasiune pentru Camerun şi fotbal” Samuel Eto’o, anunţ important după retragerea din fotbal! „O fac din dragoste şi pasiune pentru Camerun şi fotbal”

VIDEO | Jerome France, în sărbătoare. Ce a spus francezul, după ce a devenit campion naţional la Super Rally

Auto-Moto Publicat de Daian Cutu pe 13 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/20393358/2/fra-pod.jpg

Jerome France şi-a respectat statutul de favorit şi a câştigat şi etapa de la Craiova. Pilotul francez devine astfel campion naţional în premieră la Super Rally, la volanul unui monopost de formula Renault.

Competiţia din Oltenia nu s-a putut termina normal, manşa de concurs a fost anulată, din cauza petelor de ulei, care s-au revărsat pe aproape toată suprafaţa de rulare, iar organizatorii au decis ca rezultatele din calificărie să fie cele finale.

”Nu a fost uşoară nicio etapă, chiar dacă le-am câştigat pe fiecare. S-a văzut şi aici la Craiova, Mihai Leu îmi bătea timpul în fiecare manşă, dar e bine că în cele din urmă am câştigat. Pentru cursa de la Bucureşti vom sărbători cu toţii.

(n.r. pe cine a sunat prima dată, după ce a câştigat titlul) Am sunat-o pe soţie mea, ca să vadă că am terminat cursa cu bine, alături de ea erau copiii şi s-au bucurat cu toţii”, a declarat omul de afaceri francez, stabilit în România de mai bine de 20 de ani.

Ultima etapă a Campionatului Naţional de Super Rally se va disputa la Bucureşti şi va fi transmisă în exclusivitate de Look Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele