Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute
Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!

VIDEO | Jose Mourinho rămâne special. Imagini emoţionante! Gest de clasă făcut de antrenorul lui Tottenham înaintea meciului cu Shkendija

Europa League Publicat pe 24 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38108/19491089/1/mou.jpg

Antrenorul echipei Tottenham, Jose Mourinho, a acceptat rugămintea unui jurnalist macedonean, de a face o fotografie cu el, imagine care va fi pusă la mormântul tatălui ziaristului, informează lequipe.fr.

Igor Aleksandrovici i-a făcut o cerere emoţionantă portughezului, în timpul videoconferinţei de presă premergătoare călătoriei celor de la Spurs la Tetovo, pentru meciul cu Shkendija din turul al treilea preliminar al Ligii Europa.

Aleksandrovici l-a întrebat pe Mourinho dacă ar fi posibil, după partidă, să facă o fotografie cu el, în semn de omagiu pentru tatăl său decedat, care era un mare admirator al lui Special One. Jurnalistul a precizat apoi că va pune această imagine pe monumentul funerar al tatălui său.

Managerul echipei engleze a acceptat cererea şi l-a îndemnat pe Aleksandrovici să nu aştepte meciul şi să vină la hotelul jucătorilor pentru a face această fotografie.

Antrenorul portughez s-a ţinut de cuvânt şi Tottenham a publicat fotografia pe contul de Twitter al clubului.

 

 

Tottenham va evolua, joi, în deplasare, cu Shkendija, în turul al a treilea preliminar al Ligii Europa. Shkendija a ajuns să joace cu marele club englez după ce a eliminat în manşa anterioară pe FC Botoşani, scor 1-0.

mail-share icon Email
viewscnt

Europa League

Ultimele articole Toate articolele