Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida! VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida!
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei

VIDEO | Jucătorii Barcelonei, încurajaţi de fani la hotelul din Madrid! 'El Clasico' începe la ora 22:00, pe Look Sport+ şi Look 4K

La Liga Publicat de Andrei Ionascu pe 10 apr 2021
mail-share icon Email

Delegaţia echipei FC Barcelona a ajuns astăzi la Madrid şi a fost întâmpinată de către fani la hotelul în care s-a cazat. Catalanii mizează pe experienţa lui Messi şi Pique, dar şi pe 'sânge proaspăt' precum Pedri, Frenkie de Jong, Araujo sau Mingueza, în episodul cu numărul 182 din 'El Clasico', în direct pe Look Sport+ şi Look 4K, de la ora 22:00.

În afara orgoliilor, meciul este extrem de important în lupta pentru titlu în LaLiga. Cele două echipe sunt despărţite de două puncte, pe locurile 2 şi 3, cu avantaj pentru catalani.

Atletico Madrid este liderul clasamentului, cu 66 de puncte, urmată de FC Barcelona (65 de puncte) şi Real Madrid (63 de puncte).

Barcelona a ajuns în jurul prânzului în capitala Spaniei şi a venit la hotel cu două autocare. Leo Messi a avut parte de o primire călduroasă - câteva zeci de fani i-au scandat numele.

 

Pe urmele lui Xavi! Jucând astăzi, Messi îi va egala recordul lui Xavi privind cele mai multe ‘El Clasico’ de la FC Barcelona – 29.

În plus, argentinianul se pregăteşte pentru cel de-al 45-lea ‘El Clasico’ din cariera sa. Va egala recordul lui Sergio Ramos (care este accidentat).

 

‘Seceta’ lui Messi! Leo este cel mai bun marcator în istoria ‘El Clasico’ (26 de goluri), dar n-a înscris în poarta lui Real Madrid în ultimele 6 meciuri.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38113/20109396/4/messi-pique.jpg

Preşedintele clubului, FC Barcelona, Joan Laporta, a călătorit alături de echipă la Madrid.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38113/20109396/2/laporta.jpg

Echipele probabile:

Real Madrid (4-3-3): Courtois – Mendy, Nacho, Militao, Vazquez – Modric, Casemiro, Kroos – Vinicius Jr, Benzema, Asensio.

Barcelona (3-4-3): Ter Stegen – Lenglet, Pique, Mingueza – Jordi Alba, Pedri, Frenkie De Jong, Dest – Dembele, Messi, Griezmann.

Sursa foto: Twitter FC Barcelona

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

La Liga

Ultimele articole Toate articolele