Ultima oră
Universitatea Craiova, măcinată de accidentări! Favoritul lui Rotaru ar putea lipsi tot sezonul Universitatea Craiova, măcinată de accidentări! Favoritul lui Rotaru ar putea lipsi tot sezonul
VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi 0-0, în direct la Prima Sport 1! Primă repriză bogată în ocazii VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi 0-0, în direct la Prima Sport 1! Primă repriză bogată în ocazii
Turneul final al Billie Jean King Cup se va juca în format eliminatoriu. România îşi va afla adversara pe 30 aprilie Turneul final al Billie Jean King Cup se va juca în format eliminatoriu. România îşi va afla adversara pe 30 aprilie
Clubul din Superliga ce va primi de la bugetul local peste 1 milion de euro! Clubul din Superliga ce va primi de la bugetul local peste 1 milion de euro!
Iuliana Demetrescu va arbitra o semifinală de Liga Campionilor la fotbal feminin Iuliana Demetrescu va arbitra o semifinală de Liga Campionilor la fotbal feminin
Încă un mare oraş din ţară e aproape să aibă stadion modern. Guvernul a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru o arenă de 30.000 de locuri Încă un mare oraş din ţară e aproape să aibă stadion modern. Guvernul a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru o arenă de 30.000 de locuri

VIDEO | Jucătorii de la FCSB, furioşi din cauza gazonului de la Mediaş! Tănase: "Cum poţi să joci fotbal?" / Olaru: "Era îngheţat. Nu am reuşit să pasăm"

FCSB Publicat de Andrei Ionascu pe 14 feb 2021
mail-share icon Email

FCSB a ajuns la trei eşecuri consecutive, după 0-1 la Mediaş cu Hermannstadt, în etapa cu numărul 23 din Casa Liga 1, meci transmis în direct pe Look Sport+. 'Roş-albaştrii' au acuzat starea proastă a gazonului. Florin Tănase şi Darius Olaru au declarat că FCSB este cea mai dezavantajată de condiţiile meteo din această perioadă a anului.

Romario Pires a înscris în minutul 13, dintr-un penalty controversat. FCSB a cerut două penalty-uri în repriza a doua, dar arbitrul Cătălin Popa n-a luat nicio decizie.

FCSB riscă să piardă primul loc în Liga 1, după meciul CFR Cluj - FC Voluntari, de luni.

"Am pierdut trei puncte foarte importante. Dacă vrem să câştigăm campionatul, trebuie să luăm toate punctele cu echipele din play-out, de jos. Din păcate, în seara asta n-am făcut un meci bun. Nici nu prea puteam să facem un meci bun, pe un asemenea teren. Numai în România se poate întâmpla să joci pe un teren îngheţat. Ăsta nu e fotbal! Observatorul vine să se plimbe pe aici? Asta este! N-ai cum să-ţi impui jocul pe un asemenea teren. Da, suntem echipa care suferă cel mai mult din cauza suprafeţelor de joc.

Nu înţeleg de ce jucăm în ianuarie, pe frigurile astea, la trei zile, iar în noiembrie jucam la o săptămână. Aşteptăm vremea bună şi poate vom câştiga. Nu este problemă de încredere! E simplu, nu poţi să te opreşti pe un teren din ăsta! Cum poţi să joci fotbal? Observatorul vine în adidaşi, n-are nimic", a spus Florin Tănase.

Şi Darius Olaru a fost dezamăgit de starea gazonului, dar a recunoscut momentul prost prin care trece FCSB.

"Am intrat într-o pasă proastă, nu am marcat de trei jocuri. Nu am făcut asta nici în această seară, am primit gol dintr-o fază controversată şi am pierdut din nou. Suferim, a fost destul de greu şi terenul, au fost părţi unde era îngheţat în totalitate. Nu am reuşit să pasăm, să ne mişcăm rapid şi asta a făcut să nu reuşim să marcăm. Adversarele se pun pe două linii şi încearcă pe contraatac. Şi eu, dacă aş fi la o echipă mică, aş face acelaşi lucru. Trebuie să pregătim meciurile astfel încât să nu le mai dăm şanse să marcheze şi să marcăm cu un gol mai mult decât ei.

Nu neapărat arbitrajul, nu vreau să caut alibiuri. Jocul nostru nu ne-a permis să câştigăm în această seară", a spus Darius Olaru.

Clasamentul Ligii 1

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/19978231/1/clasament-fcsb-hermannstadt.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele