Ultima oră
I-a decis soarta Istvan Kovacs Barcelonei? Centralul din Superligă l-a eliminat pe Araujo, iar PSG a egalat. Arbitrul i-a arătat cartonaşul roşu şi lui Xavi | VIDEO

I-a decis soarta Istvan Kovacs Barcelonei? Centralul din Superligă l-a eliminat pe Araujo, iar PSG a egalat. Arbitrul i-a arătat cartonaşul roşu şi lui Xavi | VIDEO
Marius Şumudică anunţă următorul mare tun dat de Rapid: ”E cel mai bun atacant din România” Marius Şumudică anunţă următorul mare tun dat de Rapid: ”E cel mai bun atacant din România”
Fostul mare fotbalist critică decizia lui Florinel Coman de pleca în Qatar: „Pierzi 20% din ceea ce ştii” Fostul mare fotbalist critică decizia lui Florinel Coman de pleca în Qatar: „Pierzi 20% din ceea ce ştii”
LIVE VIDEO | PSG şi Borussia Dortmund se califică în semifinale după o nouă seară de poveste din UEFA Champions League LIVE VIDEO | PSG şi Borussia Dortmund se califică în semifinale după o nouă seară de poveste din UEFA Champions League
Rafael Nadal s-a calificat în turul doi la Barcelona Rafael Nadal s-a calificat în turul doi la Barcelona
Ultimă oră! Dennis Man, pe urmele lui Adrian Mutu. Gigantul din Serie A care îl doreşte pe internaţionalul român

Ultimă oră! Dennis Man, pe urmele lui Adrian Mutu. Gigantul din Serie A care îl doreşte pe internaţionalul român

VIDEO | Jucătorii naţionalei de rugby au inaugurat stadionul Arcul de Triumf! Petrache: "Ne pregătim pentru Cupa Mondială"

Rugby Publicat de Andrei Ionascu pe 28 dec 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38220/19831351/2/stejarii.jpg

‘Stejarii’ au testat gazonul de pe noul stadion „Arcul de Triumf”, noua casă a rugby-ului românesc. La inaugurare au participat Florin Surugiu şi Tudor Boldor, dar şi preşedintele Federaţiei Române de Rugby, Alin Petrache. Primul meci pe noul stadion va fi România – Belgia, pe 6 sau 7 februarie 2021, o restanţă din Rugby Europe Championship.

Meciul a fost amânat din martie 2020 din cauza pandemiei de coronavirus şi este foarte important. O victorie le-ar permite ‘Stejarilor’ să evite ultimul loc.

Pe 6/7, echipele din Rugby Europe Championship vor începe turneul de calificare pentru Cupa Mondială din 2023, care se desfăşoară în Franţa.

37 de milioane de euro a costat noul stadion ‘Arcul de Triumf’, care va găzdui antrenamente ale echipelor prezente la Bucureşti pentru EURO 2020, din vara anului 2021. 8.200 de locuri este capacitatea arenei.

"Aici s-au format majoritatea generaţiilor de jucători ai naţionalei, aici au evoluat, au performat şi au calificat naţionala la competiţiile importante. Nu pot să spun ce simt când calc pe acest stadion.

Va fi un an dificil 2021, sperăm la o victorie categorică cu Belgia, apoi să ne pregătim pentru Campionatul European, jucăm cinci meciuri de calificare, apoi în 2022 alte cinci partide şi sperăm ca la final de 2022, să ne bucurăm de o calificare directă la Cupa Mondială din Franţa din 2023", a spus Alin Petrache, preşedintele FRR.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rugby

Ultimele articole Toate articolele