Ultima oră
Dusah Uhrin, imaginea iconică a antrenorului resemnat. ”Bineînţeles că puteam câştiga, am jucat un sistem bun, am schimbat, dar n-am avut noroc" Dusah Uhrin, imaginea iconică a antrenorului resemnat. ”Bineînţeles că puteam câştiga, am jucat un sistem bun, am schimbat, dar n-am avut noroc"
VIDEO | Buş a răbufnit, după eliminarea din partida cu Craiova. ”E voie să fim mintiţi, să luăm 3.000 de lei în 4 luni, să jucăm accidentaţi?!” VIDEO | Buş a răbufnit, după eliminarea din partida cu Craiova. ”E voie să fim mintiţi, să luăm 3.000 de lei în 4 luni, să jucăm accidentaţi?!”
Claudiu Niculescu, pregătit de confruntarea cu Rapid. ”Putem clar, să câştigăm” Claudiu Niculescu, pregătit de confruntarea cu Rapid. ”Putem clar, să câştigăm”
Cicâldău, după golul care a decis partida cu Gaz Metan Mediaş: ”Nu este treaba noastră că la ei au venit şi au plecat jucători” Cicâldău, după golul care a decis partida cu Gaz Metan Mediaş: ”Nu este treaba noastră că la ei au venit şi au plecat jucători”
VIDEO | Bergodi, extrem de rezervat, deşi Craiova e pe primul loc. ”E greu când iei gol imediat, dar eu zic că e important că suntem la a patra victorie” VIDEO | Bergodi, extrem de rezervat, deşi Craiova e pe primul loc. ”E greu când iei gol imediat, dar eu zic că e important că suntem la a patra victorie”
Andrei Ivan, după partida în care Craiova a devenit lider în Casa Liga 1. ”Unitatea e importantă în această echipă” Andrei Ivan, după partida în care Craiova a devenit lider în Casa Liga 1. ”Unitatea e importantă în această echipă”

VIDEO | Jucătorul pe care Vintilă e “obligat” să-l titularizeze la reluarea campionatului. “Sigur el va fi titular!”

Liga I Publicat pe 3 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19380654/1/vintila.jpg

Andrei Vlad a scăpat de concurenţă la FCSB, după plecarea lui Bălgrădean. Tânărul portar al roş-albaştrilor va fi titular în ultimele 8 meciuri ale play-off-ului, iar Duckadam e încrezător că Vlad nu va mai greşi.

“În momentul ăsta, da... cu siguranţă el va fi titular (n.r. Andri Vlad). Sigur, acum trebuie să facă şi faţă. Eu cred că va reuşi. A avut şi jocuri bune, dar este un portar tânăr care trebuie să primească multă încredere”, spune Duckadam.

Singura concurenţă pentru Vlad ar putea fi Florin Niţă, care nu mai apără la Sparta Praga. Până să-l repatrieze pe Niţă, FCSB îl va transfera din vară pe Târnovanu, actualul portar al lui Poli Iaşi.

“Va apăra cine e mai în formă. Ca experienţă Vlad are mai multă şi la loturi, şi cu Steaua (n.r. FCSB) a jucat în cupele europene!”, a mai spus Eroul de la Sevilla.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga I

Ultimele articole Toate articolele