Ultima oră
VIDEO | Farul - Rapid 3-1, în direct la Prima Sport 1! Benchaib, gol spectaculos din careu VIDEO | Farul - Rapid 3-1, în direct la Prima Sport 1! Benchaib, gol spectaculos din careu
Ioan Ovidiu Sabău s-a liniştit. ”O victorie într-un moment delicat” Ioan Ovidiu Sabău s-a liniştit. ”O victorie într-un moment delicat”
”Au în contract că pleacă dacă echipa retrogradează”. Ipoteză şocantă cu privire la o formaţie din play-out ”Au în contract că pleacă dacă echipa retrogradează”. Ipoteză şocantă cu privire la o formaţie din play-out
VIDEO | Imaginile deznădejdii. Dan Şucu, cu mâinile în cap, după ce Rapid a avut un start modest la Ovidiu VIDEO | Imaginile deznădejdii. Dan Şucu, cu mâinile în cap, după ce Rapid a avut un start modest la Ovidiu
Tony are viaţă grea la Poli Iaşi. ”Nu mi-a plăcut jocul nostru!” Tony are viaţă grea la Poli Iaşi. ”Nu mi-a plăcut jocul nostru!”
Remiză dramatică pentru trupa lui Răzvan Lucescu, contra ultimei clasate din play-off Remiză dramatică pentru trupa lui Răzvan Lucescu, contra ultimei clasate din play-off

VIDEO | Juventus - AS Roma 1-0. Romanii au ratat un penalty, Mourinho e mulţumit: "Meritam să câştigăm"

Serie A Publicat pe 18 oct 2021
mail-share icon Email


Formaţia Juventus Torino a învins, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa AS Roma, într-un meci din etapa a opta a campionatului Italiei.
 
Golul a fost marcat de Moise Kean, în minutul 16.
 
În minutul 44, AS Roma a ratat un penalti prin Veretout.

În ciuda înfrângerii, Jose Mourinho a avut un discurs apreciativ la adresa jucătorilor săi, considerând că Roma ar fi trebuit să iasă învingătoare din meciul jucat în Piemont:
 
"Pot spune că am văzut o Roma mare astăzi. Astea le-am spus şi jucătorilor în vestiar. Evident, vorbim despre o înfrângere şi zero puncte, dar tot ce pot spune este că Roma a făcut un meci mare în toate privinţele.
 
Trebuie să-mi felicit jucătorii pentru munca depusă. Am văzut curaj, încredere şi dorinţă. Evident, înfrângerea va fi întotdeauna o înfrângere, dar dacă mă uit la proiect trebuie să analizăm creşterea echipei în timp", a spus portughezul, la finalul celor 90 de minute.
 
Tot duminică, Napoli a învins cu 1-0 Torino. A marcat Osimhen, în minutul 81.
 
Partida Venezia – Fiorentina este programată luni.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele