Ultima oră
Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League
PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe
AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League
A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO
VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin” VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin”
Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO | Juventus - Bologna 2-0, pe Look Sport. Drăguşin a fost rezervă pentru 'Bătrâna Doamnă', care a urcat pe locul 4 în Serie A

Juventus Publicat de Andrei Ionascu pe 24 ian 2021
mail-share icon Email

Juventus Torino a câştigat meciul de pe teren propriu cu Bologna, scor 2-0, în etapa a 19-a din Serie A, în direct pe Look Sport. Fundaşul Radu Drăguşin a fost rezervă pentru echipa antrenată de către Andrea Pirlo.

Mijlocaşii Arthur (15') şi McKennie (71') au înscris pentru campioana en titre. Juventus şi-a creat nu mai puţin de 22 de ocazii de gol.

În urma acestui rezultat, Juventus a urcat pe locul 4 în Serie şi are un meci mai puţin disputat faţă de AS Roma, ocupanta locului 3.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38290/19920151/7/clasament-juventus.jpg


Min. 71: GOL pentru Juventus! 2-0! A înscris McKennie, care s-a desprins din marcaj şi a fructificat centrarea lui Cuadrado.

Min. 40: Bologna a cerut penalty! Orsolini a căzut în careu, iar arbitrul Sacchi a analizat faza cu ajutorul VAR şi a decis să-şi menţină decizia iniţială, de a nu acorda penalty.

Min. 32: Ocazie mare pentru Juventus! Cuadrado a ratat singur cu portarul!

Min. 16: GOL pentru Juventus! 1-0! A înscris brazilianul Arthur, cu un şut deviat de către un fundaş.

UPDATE 12:30 Iată echipele de start! Fundaşul Radu Drăguşin este doar rezervă la Juventus.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38290/19920151/3/echipe-juve.jpg


Partida dintre Juventus şi Bologna, din etapa a 19-a din Serie A, este transmisă de către Look Sport, duminică, de la 13:30. Fazele importante ale jocului vor fi redate pe site-ul www.looksport.ro.

Juventus - Bologna se joacă duminică, de la 13:30, la Look Sport. ”Bătrâna Doamnă” are o singură opţiune: victoria

În mod normal, câştigătoarea ultimelor nouă ediţii din Serie A ar trebui să pornească drept mare favorită. Însă, în sezonul curent, Juventus a arătat destule fluctuaţii de formă, lucru care se vede şi în rezultatele din ultimele cinci jocuri, dar şi din poziţia din clasament. ”Bătrâna Doamnă” a pierdut două din ultimele cinci dueluri în campionat şi a câştigat trei (înfrângere cu 2-0 pe terenul lui Inter, victorie 3-1 acasă cu Sassuolo, victorie în deplasare cu AC Milan 1-3, victorie cu Udinese acasă 4-1 şi înfrângere cu Fiorentina acasă 0-3).

Astfel, torinezii ocupă doar locul 5 după 17 meciuri disputate, la 10 puncte de liderul AC Milan, care are un meci în plus. Nouă victorii, şase egaluri şi două înfrângeri este bilanţul echipei la care evoluează şi românul Radu Drăguşin (18 ani), ceea ce a condus la câştigarea a 33 de puncte şi la un golaveraj de 35-18. Dacă Juventus a dezamăgit până acum în Serie A, nu acelaşi lucru se poate spune despre starul Cristiano Ronaldo. Lusitanul conduce detaşat topul golgheterilor din Serie A, cu 15 goluri, fiind urmat de Immobile, Lukaku şi Ibrahimovic, toţi cu câte 12 reuşite. Cel mai bun marcator al Bolognei este mijlocaşul italian Roberto Soriano, cu şase goluri.

Bologna, echipa oaspete, ocupă locul 12 în clasament, cu 20 de puncte în 18 jocuri. Adversara lui Juve a câştigat şi remizat de câte cinci ori şi a pierdut de opt ori, ceea ce a condus la un număr de 20 de puncte şi la un golaveraj de 24-31. Rezultatele înregistrate de trupa din Bologna în ultimele cinci meciuri sunt: victorie acasă 1-0 cu Verona, înfrângere 2-0 în deplasare cu Genoa, 2-2 acasă cu Udinese, 0-0 în deplasare cu Fiorentina, 2-2 acasă cu Atalanta.

În ultimele zece meciuri dintre cele două echipe, Juventus a câştigat de nouă ori consecutiv, iar o singură partidă s-a terminat la egalitate. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Juventus

Ultimele articole Toate articolele