Ultima oră
Veste proastă venită de la Rangers! Ianis Hagi s-a accidentat Veste proastă venită de la Rangers! Ianis Hagi s-a accidentat
Patriche a ieşit la atac după înfrângerea cu FC Argeş şi penalty-ul uşor acordat: „Nişte plângăcioşi!” Patriche a ieşit la atac după înfrângerea cu FC Argeş şi penalty-ul uşor acordat: „Nişte plângăcioşi!”
VIDEO EXCLUSIV ǀ A fost sau n-a fost acordat corect penalty-ul din FC Argeş - Dinamo? Argumentele specialiştilor Look Sport VIDEO EXCLUSIV ǀ A fost sau n-a fost acordat corect penalty-ul din FC Argeş - Dinamo? Argumentele specialiştilor Look Sport
Andrei Prepeliţă a luat cele trei puncte cu Dinamo, dar este nemulţumit: „Mi-ar fi plăcut să facem 3-0” Andrei Prepeliţă a luat cele trei puncte cu Dinamo, dar este nemulţumit: „Mi-ar fi plăcut să facem 3-0”
Flavius Stoican, mulţumit de elevii săi după duelul cu FC Argeş: „O să fie şi mai bine, am jucători cu suflet!” Flavius Stoican, mulţumit de elevii săi după duelul cu FC Argeş: „O să fie şi mai bine, am jucători cu suflet!”
VIDEO | Stoican debutează cu înfrângere la Dinamo! „Câinii” au jucat bine, dar FC Argeş s-a impus şi cu ajutorul „centralului” Bârsan VIDEO | Stoican debutează cu înfrângere la Dinamo! „Câinii” au jucat bine, dar FC Argeş s-a impus şi cu ajutorul „centralului” Bârsan

VIDEO | Juventus - Malmo 1-0. Kean face ca ”Bătrâna Doamnă” să termine pe primul loc în grupă

Champions League Publicat de Daian Cutu pe 8 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/20498521/1/juv.jpg

Juventus nu s-a întrebuinţat foarte mult cu Malmo, de care a trecut cu 1-0, rezultat suficient să câştige grupa H, în dauna celor de la Chelsea, care s-a încurcat pe terenul lui Zenit, 3-3.

Moise Kean a semnat unica reuşită a partidei. Italianul s-a înalţat de lângă doi adversari şi a finalizat o centrare din banda dreaptă venită de la Bernardeschi.

Grupa este câştigată de Juventus, cu 15 puncte, Chelsea merge mai departe de pe locul doi, cu 13 puncte, în timp ce Zenit prinde locul de Europa League, cu 5 puncte. Malmo încheie ultima, cu un punct.

Echipele de start:

  • Juventus: Perin - Rugani, Bonucci, De Winter - Bernardeschi, Betancur, Arthur, Rabiot, Alex Sandro - Dybala, Kean
  • Malmo: Diawara - Moisander, Ahmedhodzic, Nielsen, Olsson - Berget, Christiansen, Innocent, Rakip - Birmancevic, Colak
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri