Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

VIDEO | Juventus – Sassuolo, 3-1. ”Bătrâna Doamnă” a tremurat până în minutul 82, deşi a jucat cu un om în plus de la sfârşitul primei reprize

Serie A Publicat pe 10 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/19860431/1/nziynmyyzdc1otbjogixmjy5yzc0ywu3nmm1za-thumb.jpg

Juventus a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (0-0), echipa Sassuolo, în etapa a XVII-a a campionatului italian Serie A.

Au marcat: Danilo 51', Ramsey 82', Ronaldo 90'+2' / Defrel 59'.

Din minutul 45+2, oaspeţii au jucat în inferioritate numerică, după eliminarea lui Obiang. Jucătorul lui Sassuolo a primit iniţial un cartonaş galben, pentru un fault asupra lui Chiesa, dar arbitrul a decis eliminarea după consultarea VAR.

La Sassuolo, Chiricheş a fost titular, având câteva intervenţii bune în faţa atacantului Cristiano Ronaldo. Românul poate fi considerat vinovat la golul al doilea al lui Juve, când a lăsat să treacă o centrare pe jos a lui Frabotta, care a fost fructificată de Ramsey. Chiricheş a fost schimbat repede după gol, cu Ayhan, în minutul 87.

La gazde, fundaşul Radu Drăguşin a fost rezervă.

Într-un alt meci, Fiorentina a învins, duminică, acasă, cu 1-0 (0-0), pe Cagliari. A marcat Vlahovici 72'. La Cagliari, mijlocaşul Răzvan Marin a jucat tot meciul.

Juventus ocupă locul 4, cu 33 de puncte, din 16 meciuri, după AC Milan, cu 40 de puncte, Inter Milano, 37 de puncte, şi AS Roma, 34 de puncte.

Sassuolo ocupă locul 7, cu 29 de puncte.

Juventus – Sassuolo 3-1 (Danilo 51, Ramsey 82, Ronaldo 90 + 2 / Defrel 58)

Echipele de start:

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/19860431/2/echipele-de-start-in-juve.png


Min. 90 + 2: GOOOOL Juventus! Cristiano Ronaldo finalizează cu sânge rece o pasă care a traversat aproximativ 60 de metri, venită de la Danilo. Portughezul a ajuns astfel la golul cu numărul 15 în sezonul curent din Serie A, fiind golgheterul campionatului italian. Centralul partidei a fluierat imediat după finalul jocului. Juventus - Sassuolo s-a terminat 3-1. 

Min. 87: Ayhan a intrat în locul lui Vlad Chiricheş. 

Min. 82: GOOOOL Juventus! Ramsey o readuce pe Juventus în avantaj, la o fază în care Vlad Chiricheş are o parte consistentă de vină alături de apărarea oaspeţilor.  

Min. 74: Cristiano Ronaldo şutează lamentabil din interiorul careului dintr-o situaţie de unu contra unu cu Consigli, care reuşeşte o intervenţie excelentă.  

Min. 70: Rabiot reia cu capul peste poartă o centrare din corner. 

Min. 65: Cristiano Ronaldo cere penalty, după ce portarul Consigli l-a blocat într-o situaţie de 1 vs 1 folosindu-şi corpul.

Min. 58: GOOOOL Sassuolo! Defrel aduce egalarea pentru oaspeţi, după ce a reuşit o preluare foarte bună în careul lui Juventus şi l-a executat cu sânge rece pe Szczesny.  

Min. 51: GOOOOL Juventus! Danilo deschide scorul cu un şut superb de la distanţă, în diagonală. Portarul Consigli nu a avut nicio şansă. 

Min. 46: A început a doua repriză!

Min. 45 + 6: Arbitrul fluieră finalul primei reprize. 

Min. 45 + 5: Kulusevski ratează cea mai mare ocazie pentru Juventus, după o pasă primită de la Ramsey. Mijlocaşul ”Bătrânei Doamne” a tras lamentabil dintr-o poziţie ideală pentru a marca.

Min. 45 + 1: Obiang este eliminat după o intrare extrem de dură la Chiesa. Centralul a luat această decizie după ce a consultat VAR, iniţial acordând doar cartonaşul galben. Sassuolo este în 10. 

Min. 25: Cristiano Ronaldo este lansat bine şi se duce direct către poarta lui Sassuolo. Deşi părea iniţial că l-a scăpat din marcaj, Vlad Chiricheş l-a blocat excelent prin alunecare, în careu, pe şeptarul lui Juventus, într-o situaţie de 1 vs 1. În cele din urmă, mingea a ieşit în out de poartă, spre frustrarea golgheterului la zi din Serie A.

Min. 8: Ocazie de gol pentru Juventus! Cristiano Ronaldo îşi arată detenta care l-a consacrat şi sare mai bine decât poate să ajungă cu mâinile portarul Consigli, după ce a primit o centrare cu un efect neobişnuit, care a prins defensiva lui Sassuolo pe picior greşit. Cristiano a reluat cu capul peste poartă. Vlad Chiricheş urmărea balonul pe linia porţii, încercând să îl respingă dacă ar fi căzut pe spaţiul porţii.  

Min. 1: A început meciul!


Juventus şi Sassuolo se duelează duminică, de la 21:45, în direct pe Look Sport+. Meciul din etapa a 17-a din Serie A va fi redat live video de site-ul www.looksport.ro.

LIVE VIDEO | Juventus – Sassuolo se joacă duminică, de la 21:45, pe Look Sport+. Vlad Chiricheş, faţă în faţă cu Cristiano Ronaldo

Ambele echipe au revenit cu o victorie în campionatul din Italia, după pauza oferită de sărbători. Juventus s-a impus cu 1-3 pe terenul liderului AC Milan şi a obţinut un succes crucial pentru a se menţine în lupta pentru titlu. Sassuolo şi-a păstrat statutul de revelaţie a sezonului din Italia şi a învins-o pe teren propriu, scor 2-1, pe Genoa.

Cele două formaţii ocupă până acum poziţii apropiate în clasament. Juventus se află pe locul 4, cu 30 de puncte acumulate în 15 partide disputate, dintre care opt victorii, şaşe egaluri şi o singură înfrângere, cu un golaveraj total de 32-15. Sassuolo are 29 de puncte în 16 jocuri, opt victorii, cinci egaluri şi trei înfrângeri, cu un golaveraj de 29-23. Altfel spus, meciul are o miză ridicată pentru ambele echipe. În timp ce ”Bătrâna Doamnă” nu îşi mai permite un pas greşit în lupta pentru titlu, o victorie pentru Sassuolo ar readuce-o pe un loc de Liga Campionilor.

La acest meci, există şanse teoretice ca doi români să se întâlnească pe teren. Vlad Chiricheş a fost utilizat până acum la Sassuolo în 11 meciuri din Serie A, în care a marcat de două ori şi a oferit o pasă de gol. Ce-i drept, în ultimul meci, Roberto De Zerbi nu l-a utilizat deloc pe Chiricheş. De asemenea, fundaşul central de doar 18 ani Radu Draguşin a fost debutat de Andrea Pirlo şi în prima ligă italiană şi în Liga Campionilor.

Programul transmisiunilor din Serie A, etapa a 17-a, oferite de posturile Look Sport:

Sâmbătă, 9 ianuarie:

  • Benevento – Atalanta, live pe Look Sport 3, de la ora 16:00;
  • Genoa – Bologna, live pe Look Sport 2, de la ora 19:00;
  • Milan – Torino, live pe Look Sport, de la ora 21:45;

Duminică, 10 ianuarie:

  • AS Roma – Inter, live pe Look Sport+, de la 13:30;
  • Parma – Lazio, live pe Look Sport, de la 16:00;
  • Udinese – Napoli, live pe Look Sport 2, de la 16:00;
  • Verona – Crotone, live pe www.looksport.ro, de la 16:00;
  • Fiorentina – Cagliari, live pe Look Sport, de la 19:00;
  • Juventus – Sassuolo, live pe Look Sport+, de la 21:45;

Luni, 11 ianuarie:

  • Sampdoria – Spezia, live pe Look Sport+, de la 21:45.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele