Ultima oră
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”
VIDEO | Sepsi - FCSB 2-2. Lupta la titlu se mai prelungeşte VIDEO | Sepsi - FCSB 2-2. Lupta la titlu se mai prelungeşte
VIDEO | Lorient - PSG 1-4. Mbappe şi Dembele au reuşit câte ”o dublă” VIDEO | Lorient - PSG 1-4. Mbappe şi Dembele au reuşit câte ”o dublă”
”M-au angajat pentru a prinde play-off-ul şi s-au pricopsit cu o promovare”. Adrian Mihalcea a reuşit un miracol la Slobozia ”M-au angajat pentru a prinde play-off-ul şi s-au pricopsit cu o promovare”. Adrian Mihalcea a reuşit un miracol la Slobozia
”Mergem mai departe cu aceeaşi energie”. Mandat cu foarte multe probleme pentru Lobonţ la Rapid ”Mergem mai departe cu aceeaşi energie”. Mandat cu foarte multe probleme pentru Lobonţ la Rapid

VIDEO | Juventus Torino - Genoa 3-1. ”Bătrâna Doamnă” continuă lupta pentru locul 2 cu AC Milan

Juventus Publicat de Emanoil Ursache pe 11 apr 2021
mail-share icon Email

 

Juventus Torino s-a impus pe teren propriu, cu scorul de 3-1, în faţa formaţiei Genoa, în etapa a 30-a din campionatul italian Serie A.

Kulusevski (min. 4), Morata (min. 22) şi McKennie (min. 70) au marcat golurile pentru ”Bătrâna Doamnă”, în timp ce pentru Genoa a înscris Scamacca (min. 49).

Românul Radu Drăguşin a fost rezervă neutilizată de Andrea Pirlo.

În urma acestui rezultat, Juventus rămâne pe locul trei în clasament, cu 62 de puncte, la un punct de ocupanta poziţiei secunde AC Milan şi la 12 de Inter Milano.

Genoa este pe locul 13, cu 32 de puncte, iar în funcţie de rezultate poate fi depăşită în clasament de Fiorentina şi de Benevento, ambele cu două puncte în minus şi un meci mai puţin.

Alte rezultate din Serie A:

Inter – Cagliari 1-0 (Darmian 77’, Răzvan Marin a fost integralist); Sampdoria – Napoli 0-2 (Ruiz 35’, Osimhen 87'); Verona – Lazio 0-1 (Ştefan Radu a fost integralist şi i-a dat pasa decisivă lui Milinkovic-Savic, la golul din minutul 90 + 2). 

mail-share icon Email
viewscnt

Juventus

Ultimele articole Toate articolele