Ultima oră
Lăcrămioara Perijoc s-a calificat în finala Europenelor de la Belgrd, în cadrul categoriei 54 de kilograme Lăcrămioara Perijoc s-a calificat în finala Europenelor de la Belgrd, în cadrul categoriei 54 de kilograme
WADA a numit un procuror independent în cazul celor 23 de înotători chinezi depistaţi pozitiv în 2021 WADA a numit un procuror independent în cazul celor 23 de înotători chinezi depistaţi pozitiv în 2021
Fostul tenisman Boris Becker a scăpat de falimentul personal Fostul tenisman Boris Becker a scăpat de falimentul personal
Tibor Selymes a fost demis şi a răbufnit la adresa preşedintelui. ”El se tot chinuie săracul” Tibor Selymes a fost demis şi a răbufnit la adresa preşedintelui. ”El se tot chinuie săracul”
VIDEO | Hermannstadt - Petrolul 2-0. Sibienii sunt lideri în play-out VIDEO | Hermannstadt - Petrolul 2-0. Sibienii sunt lideri în play-out
”I-am certat un pic pe jucători”. Mircea Rednic şi-a îndeplinit obiectivul la UTA ”I-am certat un pic pe jucători”. Mircea Rednic şi-a îndeplinit obiectivul la UTA

VIDEO | Juventus Torino - Lyon 2-1. Cu un singur Ronaldo nu se face primăvară la Torino

Champions League Publicat pe 8 aug 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/19444747/5/ronaldo-lyon.jpg
Lyon se califică în sferturile UEFA Champions League, deşi a pierdut în această seară, în deplasare, 1-2 cu Juventus. Echipa din ”Hexagon” merge însă mai departe graţie succesului din tur, 1-0, dar şi avantajului golului marcat pe terenul campioanei Italiei. 
 
În timp ce adversarii lor au jucat aproape un întreg retur după pandemie, băieţii lui Rudi Garcia disputaseră un singur meci oficial în decurs de aproape o jumătate de an, finala Cupei Ligii Franţei pierdută în faţa ”monstrului” PSG.
 
Chiar şi aşa, Lyon a abordat cu curaj meciul, iar în minutul 12 dădea lovitura în Piemont, gol marcat de căpitanul Memphis Depay, din penalty. Juventus nu a reuşit să-şi impună jocul nici după reuşita oaspeţilor, deşi, evident, a avut mai multe situaţii de gol şi a atacat mai mult.
 
Doar că, pe final de primă repriză, a ieşit la rampă centralul Felix Zwayer. Şi VAR. La o lovitură liberă executată tocmai de jucătorul adus de Juve de la Lyon, Pjanic, mingea l-a lovit în mână pe Depay, iar centralul german a dictat imediat penalty pentru italieni.
 
 
Zwayer a rămas de neclintit, deşi reluările au arătat că olandezul a avut mâna ”lipită”, chiar dacă a fost bruscat de un adversar. Drept urmare, puţin mai târziu, în minutul 43, Ronaldo a transformat – ca de atâtea alte ori – un penalty cel puţin discutabil.
 
În repriza secundă, eternul Ronaldo şi-a făcut din nou datoria, iar în minutul 60 a dus scorul la 2-1, cu o execuţie splendidă, de la circa 20 de metri, care a făcut inutil plonjonul disperat al conaţionalului său, goalkeeperul Lopes.
 
 
A fost şi ultimul gol al partidei, care a adus victorie lui Juve, nu însă şi calificarea. Lyon merge mai departe, în sferturile UEFA Champions League, graţie golului marcat în deplasare, după 1-0 pe teren propriu. Adversară le va fi Manchester City, o echipă pe care au dominat-o clar sezonul trecut, în grupe, când au învins-o în Insulă (scor 2-1) şi au remizat în Franţa (2-2).
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri