Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

VIDEO | Kai Havertz, eroul finalei Ligii Campionilor! "Am aşteptat 15 ani acest moment"

Champions League Publicat de Andrei Ionascu pe 30 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/20224393/2/profimedia-0613220736.jpg

Kai Havertz a înscris singurul gol al finalei Ligii Campionilor, Manchester City - Chelsea, scor 0-1, la Porto, în direct pe Look Sport+ şi Look 4K. Germanul a declarat că a aşteptat acest moment de 15 ani.

La Porto, Kai Havertz a marcat în minutul 43, după ce a scăpat singur cu portarul şi l-a driblat pe Ederson. A fost pasa genială a lui Mason Mount, care a surprins apărarea campioanei Angliei.

Kai Havertz este singurul jucător care reuşeşte să înscrie primul său gol în Liga Campionilor chiar în finală, din 2013 încoace. Precedentul record era deţinut de către Ilkay Gundogan, în prezent la Manchester City.

În plus, Havertz este cel mai tânăr fotbalist german (21 de ani şi 352 de zile) care înscrie într-o finală de Liga Campionilor, din 1997 până în prezent (Lars Ricken a înscris pentru Dortmund, la 20 de ani şi 322 de zile, în finala cu Juventus).

“Nu ştiu ce să spun. Nu am cuvinte. Am aşteptat mult. Acum vreau să le mulţumesc familiei mele, părinţilor mei, bunicii mele şi iubitei mele. Nu ştiu ce să spun. Am aşteptat 15 ani acest moment şi iată că a venit”, a spus Havertz la finalul partidei.

70 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Kai Havertz, care a venit la Chelsea în septembrie 2020, de la Bayer Leverkusen.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri