Ultima oră
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”
Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin
CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu  în etapa a XX-a a Ligii Naţionale CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu în etapa a XX-a a Ligii Naţionale
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida! VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida!
Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat” Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat”
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist

VIDEO | Khabib Nurmagomedov şi-a anunţat retragerea după victoria cu Gaethje! "Să spuneţi că sunt cel mai bun din lume!" Reacţia starului din UFC după ultimul său meci

UFC Publicat pe 25 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38222/19563733/3/poza-ufc-1-astazi.png

Khabib Nurmagomedov şi-a anunţat retragerea din circuitul MMA, chiar la finalul partidei câştigate în faţa lui Justin Gaethje, fostul campion interim.

”Aceasta a fost ultima mea luptă!”, a spus Khabib obosit şi emoţionat după ce l-a făcut să cedeze de Gaethje. Luptătorul rus, în vârstă de 32 de ani, a mărturisit că a luat decizia la rugăminţile mamei sale. Tragedia pierderii tatălui său a cântărit mult în această hotărâre, fiind pentru prima dată când se luptă de când şi-a pierdut părintele, aşa cum a amintit şi el în discursul său emoţionant.

”În primul rând, vreau să îi mulţumesc lui Dumnezeu. Vă mulţumesc, băieţi, că aţi fost alături de mine. Am fost alături de tatăl meu la antrenament întotdeauna. Îl iubesc atât de mult, îmi iubesc echipa. Astăzi a fost ultimul meu meci. Nu o să mă mai întorc niciodată. A fost pentru prima dată când am luptat după ce s-a întâmplat cu tatăl meu.

Am vorbit cu mama mea, nu şi-a dorit să lupt fără tatăl meu. I-am promis că nu voi mai lupta, mi-am dat cuvântul şi dacă îmi dau cuvântul trebuie să mi-l păstrez. A fost ultimul meu meci aici. Ştiu un singur lucru. Trebuie să spuneţi că sunt cel mai bun luptător din lume. Sunt campionul de neînvins al acestei categorii, nu am fost învins niciodată. Vă mulţumesc tuturor!”, aşa şi-a încheiat cariera marele campion Khabib Nurmagomedov.

 

mail-share icon Email
viewscnt

UFC

Ultimele articole Toate articolele