Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

VIDEO | Kristianstad - Dinamo 31-22. „Roş-albii” ajung la două înfrângeri consecutive în grupele EHF European League

Handbal Publicat pe 27 oct 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/19566855/3/kristianstad-dinamo-bucuresti.jpg
 
Echipa masculină de handbal Dinamo Bucureşti a pierdut al doilea meci consecutiv în grupele EHF European League, scor 22-31, cu echipa suedeză Kristianstad.
 
Bucureştenii s-au deplasat în Suedia, acolo unde au scos o remiză sezonul trecut, în Liga Campionilor, scor 29-29. De această dată, Dinamo a resimţit din plin lipsa antrenorului Ştefan Constantin, infectat cu SARS-CoV-2 şi au făcut un meci mai slab decât cel anterior, eşecul de pe teren propriu cu Sporting Lisabona, scor 25-27. În schimb, nordicii şi-au revenit după înfrângerea categorică din Germania, 23-30 cu Fuchse Berlin.
 
În această seară, pe teren a existat o singură echipă, Kristianstad. „Vikingii” au zburdat în faţa unei echipe depăşite la toate capitolele. Cu o apărare fragilă şi anemici şi neinspiraţi în atac, dinamoviştii au fost pradă uşoară.
După 16-12 la pauză, scorul a luat proporţii, iar gazdele s-au distanţat la 11 goluri diferenţă cu 10 minute înainte de final, 27-16. 
 
După această înfrângere, Dinamo cade pe ultimul loc în grupa B, acolo unde Fuchse e lider cu 2 puncte, iar pe poziţia secundă se află francezii de la Nimes, tot cu 2 puncte, dar cu un golaveraj mai slab. Kristianstad face şi ea 2 puncte după victoria din faţa lui Dinamo şi urcă pe locul 3.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Handbal

Ultimele articole Toate articolele