Ultima oră
Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid
Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc” Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc”
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins

VIDEO | Laszlo Balint, antrenorul momentului în Casa Liga 1. „Noi am crezut în potenţialul nostru, chiar dacă foarte multă lume nu se aştepta ca noi să câştgăm aici”

UTA Arad Publicat de Daian Cutu pe 22 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38243/19625880/1/balint.jpg

CFR Cluj a pierdut al doilea meci consecutiv pe teren propriu pentru prima dată după cinci ani, 0-1 cu UTA, live pe Look Sport+, iar insuccesul nu i-a permis să se apropie de FCSB şi Universitatea Craiova.

Laszlo Balint şi-a dus echipa pe loc de play-off. Tehnicianul arădean a declarat că a fost o partidă foarte bine pregătită , iar rezultatul vine după multă muncă, care cu siguranţă îi va bucura pe suporteri.

„Noi am crezut în potenţialul nostru, chiar dacă foarte multă lume nu se aştepta ca noi să câştgăm aici. Am lucrat foarte mult în ultima perioadă să remediem problemele defensive pe care le-am avut în ultima perioadă. La pauză, am reuşit să îi fac pe băieţi să creadă că putem să câştigăm, să creadă că suntem la egalitate cu CFR, că trebuie să ţinem ştacheta sus şi iată că am reuşit.

Suporterii tot timpul sunt pretenţioşi. Noi încercăm să luăm meciurile aşa cum vin. Acum vom sărbători, dar trebuie să pregătim meciul de Cupă. E foarte important să avansăm, să ne calificăm. Şi noi ne dorim să fim cât se poate de sus, dar avem un drum lung până să ajungem la consistenţa necesară să avem pretenţii să ne batem la locurile de sus.

În prima repriză, am avut momente în care parcă i-am respectat prea mult pe cei de la CFR Cluj. La pauză, cred eu că am reuşit să îi fac pe băieţi să creadă în potenţialul nostru”, a spus Laszlo Balint, după victoria cu CFR.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

UTA Arad

Ultimele articole Toate articolele