Ultima oră
Un adolescent francez, arestat cu privire la un plan de atentat la La Défense în timpul Jocurilor Olimpice Un adolescent francez, arestat cu privire la un plan de atentat la La Défense în timpul Jocurilor Olimpice
VIDEO | Florinel Coman, gest emoţionant după ce a marcat cu Sepsi VIDEO | Florinel Coman, gest emoţionant după ce a marcat cu Sepsi
Jaqueline Cristian s-a calificat în turul secund la Madrid. Prestaţie perfectă contra unei jucătoare mai bine clasată Jaqueline Cristian s-a calificat în turul secund la Madrid. Prestaţie perfectă contra unei jucătoare mai bine clasată
Final de sezon perfect pentru Gică Hagi. ”Acum e bine, am revenit la identitatea noastră” Final de sezon perfect pentru Gică Hagi. ”Acum e bine, am revenit la identitatea noastră”
VIDEO | Sepsi - FCSB 1-1, în direct la Prima Sport 1! Varga egalează! VIDEO | Sepsi - FCSB 1-1, în direct la Prima Sport 1! Varga egalează!
VIDEO | Louis Munteanu, imposibil de neconvocat la EURO. ”Sper să fiu şi eu acolo” VIDEO | Louis Munteanu, imposibil de neconvocat la EURO. ”Sper să fiu şi eu acolo”

VIDEO | Laszlo Balint, furios după eşecul dur cu FC Argeş! "Foarte mulţi din vestiar trebuie să se trezească" Adi Petre, ţinta criticilor: "Avem pretenţii"

Superliga Publicat de Andrei Ionascu pe 27 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20144056/3/rps5439.jpg

FC Argeş a câştigat meciul de pe teren propriu cu UTA Arad, scor 4-1, în etapa a patra din play-out-ul Ligii 1, în direct pe Look Sport. Antrenorul echipei arădene, Laszlo Balint, s-a declarat extrem de supărat pe atitudinea jucătorilor săi şi a evidenţiat ratările lui Adrian Petre.

Piteştenii au reuşit goluri de senzaţie în poarta lui Iacob: şut la vinclu, foarfecă şi lob.

UTA a deschis scorul la Piteşti în minutul 10, prin Albu. Gazdele au revenit şi au marcat prin Grecu (15’), Drăghici (39’), Dumitru (88’) şi Malele (90’).

"Nu-mi mai aduc aminte de când n-am mai luat 4 goluri, cred că din play-off-ul de promovare. Este o înfrângere foarte dureroasă pentru mine. Am făcut o primă repriză destul de bună, dar fotbalul te pedepseşte atunci când nu eşti eficient. Adversarul ne-a egalat dintr-un eurogol. La golul doi a fost o superficialitate care n-ar trebui să existe la acest nivel.

Foarte mulţi din vestiar trebuie să se trezească. Dacă nu, o să ajungem într-o zonă pe care dorim să o evităm. Şi acum sunt nervos! Sunt greşeli individuale în toate compartimentele. Important este să vedem ce avem de făcut pentru meciul de sâmbătă cu Chindia. Oboseala s-a adunat. Important este să nu alunecăm spre zona retrogradării.

Sunt jucători care se scot singuri din primul ‘11’, prin forma lor, din păcate pentru potenţialul lor. E clar, există o oboseală în acest final extrem de aglomerat. Dar nu suntem liniştiţi, le-am spus inclusiv după meciul cu Dinamo. Se pare că este vina mea, nu mi-am făcut bine înţeles mesajul.

Întrebaţi-l pe Adi Petre de ce nu poate mai mult. Am avut discuţii, avem pretenţii, atât eu, cât şi conducerea şi suporterii. A avut două ocazii pe care trebuia să le trateze mult mai responsabil. Fiecare trebuie să-şi facă o analiză rapidă şi corectă", a spus Laszlo Balint.

Clasamentul Ligii 1, play-out

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20144056/2/clasament-uta-final.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele