Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

VIDEO | Laude de la Banciu pentru un antrenor român: "Ce a făcut acolo...E Dumnezeu. Jos pălăria!"

Emisiuni Publicat pe 23 iun 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/19399688/2/banciu.jpg
Egalul spectaculos pe care Marius Şumudică şi Gaziantep l-au scos pe terenul lui Galatasaray, 3-3, l-a entuziasmat şi pe Radu Banciu, care are o părere foarte bună despre munca depusă în Turcia de fostul antrenor din Giuleşti. Încurcată de Gaziantep, Galata s-a depărtat de titlu, iar realizatorul emisiunii Fotbal All Inclusive consideră că Basaksehir, echipa apropiată de Recep Tayyip Erdogan, e mare favorită la coroana fotbalului turc.
 
"Am văzut, bineînţeles, Galatasaray. 3-3, într-adevăr, Şumudică e Dumnezeu, aşa e. Ce a făcut Gaziantepul lui acolo...Jos pălăria! Sunt două puncte pe care Galata le-a pierdut. Golul lui Maxim, din minutul 90+5 i-a nenorocit pe "istanbulioţi"", a spus Radu Banciu, în ediţia de luni, 22 iunie, a emisiunii Fotbal Look.

"Poate se vor trage în sfârşit sforile pentru Basaksehir"

Iar punctul smuls de Şumudică de la Fatih Terim nu a fost singura surpriză a etapei a 28-a. Contracandidata lui Basaksehir la titlu, Trabzonspor, a terminat la egalitate deplasarea cu Alanyaspor, 2-2, cu un gol primit în minutul 90+5, şi a rămas la două puncte în spate (57, faţă de 59 ale lui Basaksehir) cu şase etape înaintea finalului: "Să vedem Trabzonspor în seara asta. Dacă bate, vine la nivelul lui Basaksehir. Dacă nu, poate se vor trage în sfârşit sforile pentru Basaksehir, că tot s-a spus că sunt echipa lui Erdogan. S-ar putea ca Galata să fie nevoită, cine ştie ce afacere o fi acolo la turci, ei sunt campionii blatulurilor. Puşcărie pentru atâţia preşedinţi, niici ţară din Europa nu a fost demascată la nivelul la care a fost Turcia. Galatasaray nu trebuia să ia titlul anul trecut, cine ştie din ce motive aveau nevoie să-l ia, anul ăsta se lasă bătuţi. Cred că de asta a luat Gaziantep punctul. Trebuie să câştige Basaksehir. În orice caz, dacă Trabzonspor o ia pe coajă astăzi (n. red - luni), campionatul este al başkanilor lui Erdogan", a mai punctat Radu Banciu.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele