Ultima oră
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!” Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!”
Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau
Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie
Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor” Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor”
Irina Begu s-a calificat în sferturi la primul turneu de la revenirea pe teren Irina Begu s-a calificat în sferturi la primul turneu de la revenirea pe teren

VIDEO: Lazio, eşec dramatic la Bergamo! Fosta adversară a CFR-ului a condus cu 2-0, dar a plecat învinsă de pe terenul Atalantei

Fotbal Internațional Publicat pe 24 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/19401593/1/lazio.jpg

Atalanta îşi continuă parcursul excelent în Serie A şi câştigă în această seară, pe teren propriu, 3-2 cu Lazio, rezultat care o menţine pe un loc de UEFA Champions League.

Oaspeţii au deschis scorul cu şansă, încă din minutul 5, când olandezul Marten De Roon a trimis nefericit în propria poartă, la un contraatac purtat în mare viteză de laziali. Şi tot echipa din capitala Italiei a punctat, după ceva mai mult de 5 minute, când Milinkovic-Savic l-a învins pe Gollin cu un şut de excepţie de la circa 22 de metri.

Trimisă în corzi, Atalanta a reuşit totuşi să reacţioneze spre finele primei reprize. În minutul 38, un alt batav, Hans Hateboer, a centrat ideal, iar germanul Robin Gosens a reluat cu capul imparabil şi bergamezii au revenit în joc. 

În repriza secundă, Lazio a căzut surprinzător, iar ocaziile gazdelor nu au întârziat să apară. La o astfel de situaţie, ghinionistul De Roon şi-a răscumpărat o parte din greşeala de la autogol şi i-a trimis ucraineanului Ruslan Malinovsky, care a restabilit egalitatea cu un trasor superb, de la circa 20 de metri. Atalanta nu s-a mulţumit însă cu atât, iar fundaşul argentinian Jose Palomino a semnat golul victoriei, în minutul 80, după un corner. Şi tot echipa pregătită de Gian Piero Gasperini a avut iniţiativa până la final, însă tabela a rămas neschimbată.

S-a terminat 3-2 pentru gazde, care fac 54 de puncte şi se menţin pe locul 4, care duce şi în sezonul viitor în grupele UEFA Champions League. De cealaltă parte, Lazio rămâne pe locul secund cu 62 de puncte, dar pierde un tempo în lupta pentru titlu cu Juventus, echipă care conduce în clasament cu 66 de puncte.

Serie A - Rezultatele etapei a 27-a

Fiorentina - Brescia 1-1, Bologna – Juventus 0-2  şi Lecce - AC Milan 1-4 (toate disputate luni), Spal – Cagliari 0-1, Verona – Napoli 0-2, Genoa – Parma 1-4 şi Torino - Udinese 1-0 (toate jucate marţi). Azi s-au disputat meciurile: Inter – Sassuolo 3-3, AS Roma - Sampdoria 2-1  şi Atalanta - Lazio 3-2. 
 
 
 
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri