Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

VIDEO | Lazio – Juventus, 1-1. Final dramatic pentru ”Bătrâna Doamnă”. Juve a fost egalată la ultima fază a meciului, iar Cristiano Ronaldo a părăsit terenul accidentat

Juventus Publicat pe 8 nov 2020
mail-share icon Email

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38290/19575514/3/lazio-juve.jpg

Lazio - Juventus 1-1 (Caicedo 90'+ 5 / Ronaldo 15')

Echipele de start:

Lazio: Reina – Radu, Acerbi, Luiz Felipe – Fares, Milinkovic-Savic, Luis Alberto, Cataldi, Marusic – Correa, Muriqi.

Juventus: Szczesny – Danilo, Bonucci, Demiral, Cuadrado – Frabotta, Rabiot, Bentancur, Kulusevski – Morata, Cristiano Ronaldo.


Min. 90 + 5: GOOOOOOOOL LAZIO! Felipe Caicedo reuşeşte să aducă egalarea la ultima fază a meciului. Ecuadorianul protejează mingea în careu şi ca un veritabil pifot şutează din întoarcere imparabil pentru Szczesny!

Min. 89 Arbitrul dictează patru minute de prelungire.

Min. 81: Ocazie pentru Lazio! Marusic a fost din nou aproape de gol!

Min. 76: Cristiano Ronaldo este înlocuit de Pablo Dybala. Starul portughez a ieşit accidentat cu probleme la gleznă. Judecând după reacţia sa, problema pare a fi cât se poate de serioasă. Weston McKennie l-a înlocuit, de asemenea, pe Kulusevski.

Min. 74: Lazio a cerut penalty pentru un presupus henţ la Cristiano Ronaldo!

Min. 58: Rabiot îl pune la grea încercare pe Pepe Reina, care respinge bine în lateral un şut al francezului în diagonală.

Min. 54: Simone Inzaghi face o triplă schimbare: ies Ştefan Radu, Fares şi Muriqi, şi intră Hoedt, Lazzari şi Caicedo. 

Min. 50: Marusic este foarte aproape să aducă egalarea pentru Lazio. Mijlocaşul lui Lazio trimite elegant, în stilul lui Del Piero, spre vinclul porţii lui Szczesny. Polonezul era spectator. 

Min. 46: A început a doua repriză. 

Pauză la Lazio - Juventus! Scorul este 0-1

Min. 45 + 2: Pepe Reina reuşeşte o paradă spectaculoasă în faţa lui Cristiano Ronaldo. Portarul iberic scoate o lovitură liberă bine bătută de portugez. Anterior, Kulusevski reuşise o incursiune superbă care a condus la obţinerea loviturii libere şi la un cartonaş galben pentru Cataldi. 

Min. 43: Cristiano Ronaldo loveşte bara! Portughezul şutează excelent din careu, direct în vinclul porţii lui Pepe Reina, lăsând apărarea romanilor fără replică. 

Min. 37: Muriqi finalizează puternic, în plasa laterală, o acţiune frumoasă a romanilor. Kosovarul a încercat să îl bată pe Szczesny dintr-un unghi aproape imposibil.

Min. 36: Cristiano Ronaldo finalizează slab o acţiune care ar fi putut fi mai periculoasă dacă starul lusitan nu ar fi fost individualist. 

Min. 22: Lazio este foarte aproape să egaleze. Ştefan Radu îi oferă o pasă excelentă lui Milinkovic-Savic, peste defensiva lui Lazio, iar sârbul îi întoarce mingea cu capul lui Muriqi, care nu poate să o împingă în poartă. 

Min. 15: GOOOOOOOL Juventus! Cristiano Ronaldo îşi arată încă o dată instinctul de marcator pur-sânge. Şeptarul ”Bătrânei Doamne” este omul potrivit la locul potrivit şi împinge mingea în plasa porţii romanilor. 

Min. 12: Rabiot trage de la 25 de metri aproximativ, dar nu reuşeşte să îi creeze emoţii lui Pepe Reina, care prinde fără probleme. 

Min. 8: Cristiano Ronaldo şutează slab, direct în braţele lui Pepe Reina. 

Min. 1: A început meciul!


Lazio şi Juventus se duelează în etapa a şaptea din Serie A, duminică, de la 13:30, în direct pe Look Sport +. Cele mai importante faze ale meciului vor fi redate în regim live video pe site-ul www.looksport.ro.

Se anunţă un meci extrem de spectaculos, deoarece se întâlnesc două echipe în creştere de formă. Juventus a câştigat ultima deplasare, la Spezia, cu scorul de 1-4, alimentată de revenirea lui Cristiano Ronaldo pe teren, după ce starul portughez a învins coronavirusul. În precedentele patru meciuri, ”Bătrâna Doamnă” obţinuse doar trei egaluri şi o singură victorie. Înaintea începerii rundei a şaptea, Juventus se clasează pe locul trei, cu 12 puncte câştigate.

Lazio vine şi ea după două victorii consecutive în Serie A, deşi în precendetele trei confruntări romanii nu au reuşit decât un egal însoţit de alte doua înfrângeri. Echipa lui Ştefan Radu ocupă locul 10 în Serie A, cu 10 puncte obţinute. Cel mai probabil fundaşul român nu va fi utilizat de Simone Inzaghi din cauza accidentării sale. În funcţie de cum se simte, există totuşi şanse ca Ştefan Radu să fie inclus în lot pentru acest meci.

Spectacolul din Serie A se vede pe posturile Look Sport

  • Sassuolo – Udinese, vineri, 21:45, Look Sport
  • Cagliari – Sampdoria, sâmbătă, 16:00, Look Sport 2
  • Benevento – Spezia, sâmbătă, 19:00, looksport.ro/PPV2
  • Parma – Fiorentina, sâmbătă, 21:45, Look Sport 3
  • Lazio – Juventus, duminică, 13:30, Look Sport+
  • Atalanta - Inter Milano, duminică, 16:00, Look Sport+
  • Genoa - AS Roma, duminică, 16:00, Look Sport 2
  • Torino – Crotone, duminică, 16:00, looksport.ro/PPV1
  • Bologna – Napoli, duminică, 19:00, Look Sport 2
  • AC Milan – Verona, duminică, 21:45, Look Sport 2
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Juventus

Ultimele articole Toate articolele