VIDEO | LAZIO ŞI-A SALVAT SEZONUL. VICTORIE ÎN FINALA CUPEI ITALIEI, TRANSMISĂ ÎN EXCLUSIVITATE PE LOOK PLUS - LOOKSPORT
Skip to content
Noutăți Video

VIDEO | LAZIO ŞI-A SALVAT SEZONUL. VICTORIE ÎN FINALA CUPEI ITALIEI, TRANSMISĂ ÎN EXCLUSIVITATE PE LOOK PLUS

Lazio Roma este noua deţinătoare a Cupei Italiei. Formaţia lui Simone Inzaghi a câştigat trofeul după ce a marcat două goluri în ultimele 10 minute ale finalei cu Atalanta, transmisă în exclusivitate pentru România de către LOOK PLUS. Cu un singur trofeu în palmares, şi acela obţinut în anii 60, trupa din Bergamo a început tare meciul de pe Olimpico. Gomez a avut prima ocazie în minutul 2. Jucătorii lui Gasperini au trecut apoi de câteva ori pe lângă gol la aceeaşi fază.

După intrarea lui Radu Ştefan, repriza bună a Atalantei a continuat cu ratarea lui Zapata. În debutul părţii secunde, tot nerrazurri au fost mai periculoşi, la şutul lui Castangne. Lazio a contat doar de două ori în ofensivă şi a marcat două goluri. Milinkovic Savic a deschis scorul după un corner în minutul 82. Corea a închis meciul pe contraatac, în minutul 90. După 2-0 cu Atalanta, Lazio a câştigat a şaptea Cupă a Italiei, dar şi dreptul de a evolua în viitoarea ediţie a grupelor Europa League.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Intră să vezi ce meciuri sunt pentru tine