Ultima oră
VIDEO | Borussia Dortmund - PSG 1-0. Nemţii iau prima opţiune pentru calificarea în finala Ligii Campionilor VIDEO | Borussia Dortmund - PSG 1-0. Nemţii iau prima opţiune pentru calificarea în finala Ligii Campionilor
Victor Piţurcă, deloc impresionat de Florinel Coman. ”Este invizibil! Dispare mult din joc!” Victor Piţurcă, deloc impresionat de Florinel Coman. ”Este invizibil! Dispare mult din joc!”
”M-am decis să nu mai susţin echipa”. Un club din Liga 2 rămâne fără finanţator ”M-am decis să nu mai susţin echipa”. Un club din Liga 2 rămâne fără finanţator
"Au început negocierile cu agentul lui”. Clubul care face tot posibilul să îl aibă pe Risto Radunovic "Au început negocierile cu agentul lui”. Clubul care face tot posibilul să îl aibă pe Risto Radunovic
S-a aflat motivul pentru care Jannik Sinner s-a retras de la Madrid Open S-a aflat motivul pentru care Jannik Sinner s-a retras de la Madrid Open
Dennis Man şi Valentin Mihăilă au pus umărul la revenirea Parmei în Serie A! Dennis Man şi Valentin Mihăilă au pus umărul la revenirea Parmei în Serie A!

VIDEO | Lecce - Lazio 2-1. Echipa lui Ştefan Radu cedează dramatic şi mai păstrează doar şanse teoretice la titlu

Fotbal Internațional Publicat pe 7 iul 2020
mail-share icon Email

Lazio se îndepărtează şi mai mult de titlu, după înfrângerea suferită în această seară, 1-2, în deplasare, cu Lecce. Asta în condiţiile în care confruntarea de azi a avut o miiză aparte pentru ambele echipe. Dacă pentru Lazio un eşec ar fi echivalat în mare măsură cu ieşirea din cursa pentru titlu, gazdele erau obligate la rândul lor să câştige, aflându-se pe loc retrogradabil.

Lecce putea deschide scorul încă din minutul 2, când Mancosu l-a învins pe Strakosha, însă golul a fost anulat la intervenţia VAR.

În loc de 1-0, scorul avea să devină 0-1, din minutul 5, la o fază la care portarul Gabriel s-a complicat inutil. Mingea degajată total aiurea de goalkeeperul gazdelor a ajuns la Parolo, care fără să stea prea mult pe gânduri a trimis pe poartă. Deşi Gabriel a reuşit să intervină la şutul mijlocaşului lazial, el a respins balonul doar până la Caicedo, care nu l-a mai iertat a doua oară.

Deşi a început cu stângul, Lecce nu a cedat, iar după alte 25 de minute de joc a reuşit să restabilească egalitatea, în urma unei faze superbe de contraatac, când centrarea lui Falco l-a găsit perfect pe Babacar, care a făcut 1-1.

Până la finalul primei reprize, Lecce a mai fost o dată la un pas de gol, însă ghinionistul zilei, Mancosu, a ratat un penalty chiar în minutul 45. Inevitabilul s-a produs la doar două minute de la reluarea jocului, când Lucioni a marcat cu o lovitură de cap, după un corner şi a adus victoria gazdelor.

Lazio nu a mai reuşit absolut nimic pe tabelă până la final, iar elevii lui Simone Inzaghi au terminat în 10, după ce Patric Gabbaron a văzut cartonaşul roşu în minutul 90+3.

După acest succes, Lecce face 28 de puncte şi urcă pe locul 17, primul deasupra liniei roşii. În schimb, Lazio rămâne pe poziţia secundă cu 68 de puncte şi mai pierde un tempo în lupta pentru titlu. Liderul, Juventus Torino, se poate acum distanţa la 10 puncte dacă va reuşi să se impună în această seară, pe San Siro, în faţa lui Milan, într-un meci transmis în direct de Look Plus.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri