Ultima oră
Veste proastă venită de la Rangers! Ianis Hagi s-a accidentat Veste proastă venită de la Rangers! Ianis Hagi s-a accidentat
Patriche a ieşit la atac după înfrângerea cu FC Argeş şi penalty-ul uşor acordat: „Nişte plângăcioşi!” Patriche a ieşit la atac după înfrângerea cu FC Argeş şi penalty-ul uşor acordat: „Nişte plângăcioşi!”
VIDEO EXCLUSIV ǀ A fost sau n-a fost acordat corect penalty-ul din FC Argeş - Dinamo? Argumentele specialiştilor Look Sport VIDEO EXCLUSIV ǀ A fost sau n-a fost acordat corect penalty-ul din FC Argeş - Dinamo? Argumentele specialiştilor Look Sport
Andrei Prepeliţă a luat cele trei puncte cu Dinamo, dar este nemulţumit: „Mi-ar fi plăcut să facem 3-0” Andrei Prepeliţă a luat cele trei puncte cu Dinamo, dar este nemulţumit: „Mi-ar fi plăcut să facem 3-0”
Flavius Stoican, mulţumit de elevii săi după duelul cu FC Argeş: „O să fie şi mai bine, am jucători cu suflet!” Flavius Stoican, mulţumit de elevii săi după duelul cu FC Argeş: „O să fie şi mai bine, am jucători cu suflet!”
VIDEO | Stoican debutează cu înfrângere la Dinamo! „Câinii” au jucat bine, dar FC Argeş s-a impus şi cu ajutorul „centralului” Bârsan VIDEO | Stoican debutează cu înfrângere la Dinamo! „Câinii” au jucat bine, dar FC Argeş s-a impus şi cu ajutorul „centralului” Bârsan

VIDEO ǀ Lecţie de viaţă pentru toţi! Un pilot în scaun cu rotile, campion în CNR la categoria debutanţilor

Auto-Moto Publicat de Daian Cutu pe 9 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/20461364/1/lupu.png

Ciprian Lupu a devenit primul pilot din lume in scaun cu rotile care castiga un titlu de campion la raliuri. Această performanţă a venit la doar 4 ani de când s-a apucat de motorsport. A reuşit acum să termine primul în ierarhia naţională, la debutanti.

Pilotul braşovean al celor de la Napoca Rally Academy a rămas paralizat de la brâu în jos în 2017, după o vacanţă la mare. În acest sezon a concurat pe un model Citroen, adaptat special pentru el, care frânează şi accelerează de pe volan.

”Înseamnă enorm, toată munca şi pasiunea pe care o am pentru acest sport. Înseamnă toate prejudecăţie oamenilor legate de persoanele cu dizabilităţi. Am luat-o treptat, m-am bucurat la fiecare raliu, nu am crezut că o să ajungem aici, dar am muncit enorm.

(n.r. cui dedică titlul) O să devin emoţional, dar îl dedica mamei mele, care nu mai e. Ştiu ca de acolo de sus e mândră!”, a spus Lupu.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele