Ultima oră
NEWS ALERT | Ladislau Boloni, răspuns final cu privire la preluarea echipei naţionale NEWS ALERT | Ladislau Boloni, răspuns final cu privire la preluarea echipei naţionale
Start amânat cu o săptămână pentru ”U” BT Cluj în Top16 din Basketball Champions League Start amânat cu o săptămână pentru ”U” BT Cluj în Top16 din Basketball Champions League
FRF negociează în acest moment cu trei antrenori. ”Eu ştiu că pe 25 e comitetul executiv şi numirea se face atunci, din ce ştiu” FRF negociează în acest moment cu trei antrenori. ”Eu ştiu că pe 25 e comitetul executiv şi numirea se face atunci, din ce ştiu”
Cristiano Ronaldo, premiat la gala The Best FIFA, după ce a reuşit să devină jucătorul cu cele mai multe goluri marcate la prima reprezentativă Cristiano Ronaldo, premiat la gala The Best FIFA, după ce a reuşit să devină jucătorul cu cele mai multe goluri marcate la prima reprezentativă
VIDEO | AC Milan a pierdut surprinzător cu Spezia, pe teren propriu. Ibrahmovic, la meciul 150 în tricoul ”diavolilor” VIDEO | AC Milan a pierdut surprinzător cu Spezia, pe teren propriu. Ibrahmovic, la meciul 150 în tricoul ”diavolilor”
CFR, aproape să aducă un jucător pe care FCSB a pus ochii. ”Îl remarcase şi Gigi, pe modelul Burcă” CFR, aproape să aducă un jucător pe care FCSB a pus ochii. ”Îl remarcase şi Gigi, pe modelul Burcă”

VIDEO | Legendele sportului românesc au transmis mesaj de Ziua Naţională. ”Pentru mine România înseamnă acasă şi mai mult înseamnă oamenii”

Special Publicat de Daian Cutu pe 1 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38224/20488083/2/6143432-edit-beta-mai-multi-de-1-dec-30112021.jpg

De 1 Decembrie sportul românesc trebuie readus în prima plan, deoarece reprezintă o oază de mândrie a României. La ceas aniversar, nume care au scris sau încă scriu istorie au ţinut să facă urări.

”La mulţi ani, România. La mulţi ani, dragi români. Azi e 1 Decembrie, o zi de sărbătoare pentru toţi românii din întreaga lume. Multă sănătate, bunătate şi iubire. Oriunde ne aflăm în acestă lume am rămas români”, a fost mesajul legendarei Nadia Comăneci.

Noua senzaţie a înotului mondial, David Popivici (17 ani) a ţinut să transmită şi el o urare, nu oricum, ci cu o căciulă dacică pe cap. Proaspăt campion european în bazin scurt, el este o mare speranţă a sportului românesc”.

”Pentru mine România înseamnă acasă şi mai mult înseamnă oamenii, care de cele mai multe ori sunt mişto”, a spus Popovici.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Special

Ultimele articole Toate articolele