Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

VIDEO | Leo Grozavu acuză campania de transferuri de la Sepsi. "Un club care are de învăţat şi va trebui să gândească altfel strategia" EXCLUSIV

Sepsi OSK Publicat de Andrei Ionascu pe 30 iul 2021
mail-share icon Email

Sepsi Sfântu Gheorghe a fost eliminată dramatic de către echipa slovacă Spartak Trnava în turul 2 preliminar al Conference League, după executarea loviturilor de departajare. La emisiunea ‘Fotbal Look’ de la Look Sport+, antrenorul de la Sepsi, Leo Grozavu, a criticat campania de transferuri din această vară.

Sepsi a pierdut mai mulţi jucători importanţi: Pavol Safranko, Andrei Dumiter, Bryan Nouvier, Rachid Bouhenna, Claudiu Petrica, Lorand Fulop.

Aseară, la Sfântu Gheorghe, Sepsi şi Trnava au încheiat la egalitate, scor 1-1, după 120 de minute. Fofana (29’) şi Boateng (67’) au înscris. La loviturile de departajare, Achahbar şi Rep au ratat pentru Sepsi, în timp ce Trnava a transformat toate cele patru penalty-uri.

"Felicitările trebuie să fie doar pentru învingători. Am avut o prestaţie meritorie, pentru că suntem la prima participare şi ne-am străduit. Din păcate, s-a văzut lipsa de experienţa şi modul cum ne-am prezentat ca lot pentru această competiţie. E greu să faci faţă pe două fronturi în acest început de campionat. Cred că Trnava era o echipă de eliminat, mai puternică decât noi din punct de vedere fizic, dar în niciun caz peste noi din punct de vedere fotbalistic. E o echipă cu mai multă experienţă europeană, care reprezintă un fotbal care s-a calificat la Campionatul European. E clar că sunt peste noi.

Ăsta e apanajul unei echipe care, în loc să-şi păstreze jucătorii şi să încerce să aducă alţii mai buni, pierde jucătorii buni şi nu mai poate să aducă la acelaşi nivel. E un club care are de învăţat şi va trebui să gândească altfel strategia. E destul de greu, nu vine nimic din spate, clubul nu produce. Nu există nicio strategie la nivelul fotbalului românesc. Fiecare face după cum îi taie capul.

Am crezut în calificare, dar în acelaşi timp, dacă ne calificam, nu ştiu ce s-ar fi întâmplat în campionat. Nu putem să ducem două competiţii, n-avem lot. N-aveam pe cine să punem pe foaie astăzi, e jenant. Ne luptăm în campionat, facem, dregem, iar când ajungem în Europa nu mai facem nimic. E clar că Sepsi a ajuns aici printr-o conjunctură. Mi-am felicitat jucătorii, ce pot să le spun? Unii dintre ei au fost epuizaţi total", a spus Leo Grozavu, în cadrul emisiunii 'Fotbal Look' de la Look Sport+.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele