Ultima oră
Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”

Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii au egalat cu o super reuşită VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii au egalat cu o super reuşită
Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri

Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”
Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin
CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu  în etapa a XX-a a Ligii Naţionale CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu în etapa a XX-a a Ligii Naţionale

VIDEO | Leo Grozavu, discurs optimist după eşecul cu Mioveni. ”Astăzi n-am demonstrat, dar circumstanţe există"

Sepsi OSK Publicat de Daian Cutu pe 2 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/20335043/1/rps3047.jpg

Surpriză în primul meci al zilei din Casa Liga 1! CS Mioveni a reuşit prima victorie de la promovare. Formaţia lui Alexandru Pelici s-a impus pe terenul lui Sepsi Sfântu-Gheorghe, cu scorul de 2-1. Covăsnenii au arătat cu o echipă timorată, eliminarea din Conference League s-a simţit puternic în joc.

Leo Grozavu a declarat că rezultatul nu este îngrijorător, în contextul în care s-au disputat doar trei etape de campionat. Tehnicianul celor de la Sepsi a dat vina şi pe căldură pentru eşec.

"Când pierzi, eşti dezamăgit, normal. Am început rău jocul, apoi a fost acea gafă care ne-a turnat un pic de plumb în picioare, am luat şi un gol foarte rapid în repriza a doua. După aceea, jocul Mioveniului s-a limitat la a se închide. Îi felicităm, au venit cu lecţia învăţată. S-au adaptat rapid la lipsa noastră de reacţie şi asta s-a întâmplat.

Cu toţii trebuie să avem pretenţii, şi eu, personal, am pretenţii. Nu se poate spune după trei etape dacă o echipă are forţă sau nu. A fost un program dificil, cu căldură sufocantă, dar asta nu înseamnă că nu suntem o echipă puternică. Astăzi n-am demonstrat, dar circumstanţe există", a declarat Grozavu, imediat după meci.

Rezumatul meciului Sepsi - Mioveni 1-2

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele