Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

VIDEO | Let's talk about the future. Puştii rebeli Vinicius Jr. şi Rodrygo îi aduc Realului victoria cu Inter

Real Madrid Publicat pe 4 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38288/19574611/1/rodrygo-and-vinicius-jr-5e511631664458ea1a000001.jpg

Real Madrid – Inter Milano a fost unul dintre cele mai aşteptate meciuri ale etapei a 3-a din grupele Ligii Campionilor. Ambele echipe sperau să spele imaginea ştearsă conturată în acest sezon. S-a terminat 3-2, la capătul unei partide presărate cu multe greşeli de ambele părţi.

Practic, echipele au prestat acelaşi joc pe care l-au arătat şi în meciurile trecute, destul de întâmplător pe alocuri. Chiar dacă au fost şi pasaje cu un fotbal fantezist, vezi minutele de după marcarea golului doi al Interului, când a fost pusă o presiune constantă, majoritatea şanselor de poartă a venit pe fondul unor erori atipice, ţinând cont de numele jucătorilor.

Mijloc de milioane... pe hârtie

Real Madrid era o echipă care excela printr-un mijloc solid, ceea ce nu s-a văzut cu Inter. Multe dintre şansele italienilor s-au datorat/ cauzat neînţelegilor din zona mediană a madrilenilor. Kroos nu mai e acelaşi din anii precedenţi, nemaifiind nici creativ, dar nemaivând nici aportul de pe faza defensivă atât de ridicat. Prima gafă a dus în cele din urmă golul Realului. Pasa greşită a lui Hakimi a condus la deschiderea scorului de către Benzema (min. 25), după ce l-a driblat uşor pe Handanovic.

Ramos liderul, căpitanul şi golgheterul!

Sergio Ramos a atins bariera golului 100 pentru Real, în meciul cu Inter. Căpitanul madrilenilor, atât de bun la jocul aerian, a făcut diferenţa (min. 33), când a plutit la un corner din stânga şi a făcut 2-0.

Ramos cel lent

Sergio Ramos a fost însă vinovat de golurile încasate de Real. Vârsta nu mai este doar un număr în contul său. La 34 de ani, începe să se vadă lipsa de reacţie, iar în faţă sunt ambele reuşite ale milanezilor. La primul gol a ieşit greşit din apărare, Barella l-a executat cu o pasă cu călcăiul care a ajuns la Lautaro Martinez. Acesta nu a iertat dintr-o poziţie ideală (min. 35).

Ramos putea să o îngroape pe Real (min. 66). La reuşita lui Perisic, totul a plecat de la o pasă greşită cu capul. Adversarii au recuperat sus, iar revenirea în zona pe care trebuia să o acopere... nu s-a făcut. Ce-i drept, şi rapizii interişti din faţă şi-au făcut perfect treaba, la o fază finalizată de Perisic.

”Baby” Real a făcut diferenţa

Real a fost salvată de tinerii care trebuie să îi înlocuiască în scurt timp pe cei care mai au puţin timp în fotbal. Schimbarea inspirată a lui Zidane (min. 64) a făcut diferenţa. Au fost introduşi Vinicius Jr. şi Rodrygo în locul uzatului Hazard şi omului care nu reuşeşte să explodeze, Asensio. Au făcut o fază superbă (min. 80), iar pe lista marcatorilor cu Inter şi-a trecut numele Rodrygo.

REAL MADRID – Inter 3-2

REAL MADRID (4-3-3):  Courtois - Vazquez, Varane, Ramos, Mendy - Valverde, Casemiro, Kroos - Asensio, Benzema, Hazard
Antrenor: Zinedine Zidane

INTER (3-5-2): Handanovic - Bastoni, de Vrij, D'Ambrosio, Young, Vidal, Brozovic, Barella, Hakimi - Perisic, Martinez
Antrenor: Antonio Conte

   

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Real Madrid

Ultimele articole Toate articolele