Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

VIDEO | Lewandowski e la un singur gol de recordul all time stabilit de Gerd Muller în Bundesliga

Bundesliga Publicat de Andrei Ionascu pe 9 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38119/20171816/1/lewa-bucurie.jpg

Bayern Munchen a devenit pentru a noua oară consecutiv campioană a Germaniei, după ce RB Leipzig a fost învinsă cu 3-2 în deplasare de Borussia Dortmund, sâmbătă, în direct pe Look Sport. Câteva ore mai târziu, Bayern a făcut spectacol acasă cu Borussia Moenchengladbach, scor 6-0. Atacantul polonez Robert Lewandowski a reuşit un ‘hat-trick’ şi mai are nevoie de un gol pentru a egala recordul all time stabilit de către Gerd Muller, în sezonul 1971-1972, cu 40 de goluri înscrise în Bundesliga.

Lewandowski (32 de ani) are 39 de goluri şi 7 pase decisive în 27 de meciuri de campionat.

Desemnat fotbalistul anului 2020 la gala Best FIFA Football Awards, Robert Lewandowski are 7 titluri consecutive cu Bayern în Bundesliga.

În meciul cu Gladbach, au înscris Robert Lewandowski (2’, 34’, 66’ – penalty), Thomas Muller (23’), Kingsley Coman (44’) şi Leroy Sane (86’).

Bayern Munchen are în total 31 de titluri de campioană în Germania.

Cu două etape rămase din acest sezon în Bundesliga, avansul lui Bayern faţă de Leipzig a crescut la 10 puncte. Ultimele meciuri pentru bavarezi sunt cu Freiburg (în deplasare, pe 15 mai) şi cu Augsburg (acasă, pe 22 mai).

//i0.1616.ro/media/581/3142/38119/20171816/2/golgheteri-bundesliga.jpg

Sursa foto: Twitter Bundesliga

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bundesliga

Ultimele articole Toate articolele