Ultima oră
Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League
PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe
AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League
A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO
VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin” VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin”
Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO | Lewis Hamilton, mesaj emoţionant după ce l-a egalat pe Michael Schumacher la titluri mondiale în F1! "Copii, visaţi imposibilul"

Formula 1 Publicat de Andrei Ionascu pe 15 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38121/19595196/1/hamilton.jpg

Pilotul britanic Lewis Hamilton (Mercedes) a câştigat cel de-al patrulea titlu consecutiv în Formula 1, după ce s-a impus în Marele Premiu al Turciei, pe circuitul de la Istanbul. Hamilton (35 de ani) îşi trece în palmares trofeul mondial cu numărul şapte din carieră şi egalează recordul deţinut de către legendarul Michael Schumacher.

Lewis Hamilton a bifat victoria cu numărul 94 în istoria participărilor sale în Formula 1, care reprezintă un record pentru competiţie. Britanicul a cucerit titlul mondial în sezoanele 2008, 2014, 2015, 2017, 2018, 2019 şi 2020.

 

 

La finalul cursei de la Istanbul, Lewis Hamilton şi-a stăpânit cu greu lacrimile. Pilotul în vârstă de 35 de ani i-a îndemnat pe copiii care îl privesc să viseze imposibilul şi să nu se lase descurajaţi. 

"Cu greu îmi găsesc cuvintele după această victorie. Le mulţumesc colegilor mei de echipă, pentru că mi-au oferit această şansă, sunt foarte mândru de ei. Eram conştient că azi nu pornim cu prima şansă şi am făcut tot ce ne-a stat în putinţă.

Trebuie să-i mulţumesc familiei mele, am visat asta de când eram mic şi mă uitam la Grand Prix-uri, acesta e drumul din spatele visurilor noastre. Acest titlu e pentru copiii care visează imposibilul. Copii, puteţi să reuşiţi! Trebuie să munciţi pentru asta, pentru obiectivele stabilite şi niciodată să nu vă îndoiţi de calităţile voastre. Eu cred în voi", a spus Hamilton.

 

 

Sezonul 2020 al Formulei 1 mai are programate trei curse: Bahrain Grand Prix (29 noiembrie), Sakhir Bahrain Grand Prix (6 decembrie), Abu Dhabi Grand Prix (13 decembrie). Toate vor fi transmise în direct pe Look Sport.

Mercedes a câştigat deja titlul la constructori, în condiţiile în care Lewis Hamilton şi Valtteri Bottas sunt pe primele două poziţii în clasamentul piloţilor.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38121/19595196/2/clasament-piloti-f1.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Formula 1

Ultimele articole Toate articolele