Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

VIDEO | Lider dezlănţuit. Bayern – Frankfurt 5-2. Marţi este marele derby al Germaniei

Bundesliga Publicat de Daian Cutu pe 23 mai 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38119/19370296/1/bay.jpg

Bayern Munchen continuă cursa spre un nou titlu în Bundesliga. Ultima victimă a fost Eintracht Frankfurt, de care a trecut cu scorul de 5-2.

Goretzka a deschis scorul după o pasă din partea laterală venită de la Muller. La pauză a fost 2-0, după ce Thomas Muller a punctat dintr-o preluare impecabilă, profitând şi o desincronizare a defensivei adverse.

Imediat după pauză s-a făcut 3-0, prin golul marcat de Lewandowski, care a marcat cu capul din câţiva metri, după o centrare a lui Coman. Oaspeţii nu au cedat şi au marcat de două ori, prin Hinteregger, care a adus scorul la 3-2 în doar două minute, din două cornere, în care apărarea bavareză a fost depăşită.

Liniştea a fost readusă de Davies, care a înscris pentru 4-2 după o bâlbă a fundaşilor centrali, care s-au încurcat la o respingere, iar mingea a ajuns la canadian.

Cel mai bun om de la Frankfurt, Hinteregger şi-a marcat un autogol bizar, dintr-o greşeală de respingere, iniţial golul a fost acordat lui Gnabry, dar la reluare s-a văzut că fundaşul austriac a fost ultimul care a atins mingea. Şi astfel a fost stabilit scorul final, un 5-2 care o menţine pe Bayern în fruntea clasamentului, cu 4 puncte avans în faţa lui Dortmund. Frankfurt în schimb nu poate fi liniştită, fiind la 5 puncte de locul de baraj ocupat de Dusseldorf şi la 7 de Werder Bremen, care ocupă primul loc retrogradabil.

Marţea viitoare, de la ora 19:30 va avea loc marele derby al Germaniei, dintre Borussia Dortmund şi Bayern Munchen. Partida va fi în direct pe Look Plus HD.

Echipele de start

Bayern: Neuer – Davies, Alaba, Boateng (73 Hernandez), Pavard – Goretzka, Kimmich (85 Cuisance), Muller – Perisic (64 Gnabry), Lewandowski, Coman (85 Zirkzee).

Frankfurt: Trapp – Toure, Ilskaner, Hinteregger, N,Dicka (46 Chandler) – Fernandes, Rode (71 Kamada) – da Costa (76 Durm), Gacinovic (71 Sow), Kostic – Silva (76 Dost).

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bundesliga

Ultimele articole Toate articolele